|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() wysłać do Thais parcelem a potem targać na fibule (40*500=20 000. Nieżle sie obłowisz 20K 8))
P.S. Chyba nieten dział ![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2003
Lokacja: Iława
![]() |
![]() Jest jeszcze jeden sposób.Robisz tak zwanego lot baga czyli np.bag w bag w bag w bag w bag itd.
Ale sposud z parcelem jest lepszy.Odnośnie drogi to proponuje statek bo jest bezpieczny bez np.GS.
ETERNIA-przyszły sorcer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2004
|
![]() walisz pacelem do thais i tm labo nosisz wiele razy po kilkanascie machete isprzedajesz
albo robisz lotbaga i moze udaje ci sie dojsc do fibuli nie bedac okradzionym ale przydlaby sie pacc zeby magicznej liny uzyc
![]() |
#5 |
Buuuuu
|
![]() Sposob #3:
Szukasz frajera ktory kupi zlom za 15-18k (oczywiscie wspominasz ze moze sobie na Fibula sprzedac za 20k) ![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 05 2004
|
![]() Ja nie polecam robić lootbaga ponieważ mi nigdy nie udało sie donieść lootbaga z Thais do Fibuli ponieważ już w Thais jak wychodziłem z depo byłem okradany
![]() Najlepiej to mieć jakąś silną obstawe (jakiś gość z wysokim levelem wtedy Thiefy cie nie ruszają) bo Thiefy to zazwyczaj niskolewelowe nooby |
![]() |
![]() |