![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mam tak na jednym kompie, oglądam filmik i nagle wyłącza się jakbym dał "exita", podobnie jak normalnie gram w Tibie. Wydaje mi się, że to wina Windowsa. Napisz jaką wersję używasz - jeżeli to XP to wszystko jasne. Musisz go przeinstalować [dobrze napisałem ? XD]
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Mam to samo .. ogladam filmik i on nagle sie wylacza.. i uzwam windowsa Xp.. na poczatku mysalem ze to moze wina tibi cam..ale to wina windowsa
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Shava Valtrix
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Most Wanted
Świat: Guardia
Poziom: 70
Skille: 83/40
Poziom mag.: 18
|
![]() Tylko reinstal, pewnie miales ten plik zarazony jakims wiruskiem a twoj
antywir ci go porostu usonoł, widzac ze to wirus :/ tez tak kiedys mialem |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2005
Stan: Początkujący
Imię: Vomowu-wladca
Profesja: Paladin
Gildia: Niemam!!
Świat: pacera
Poziom: Aco
Skille: Nidpowi
Poziom mag.: Du
|
![]() Mam to samo też taki sam problem
Mamy jeden cel zabić szwaba bo to **** Brazylijczyk tesh nielepszy i przednami szybko sexownie spieprzy ![]() ![]() Jestem w grupie I jestem Ministrant Chodze codziennie sluzyć ładnie do kościoła i na różaniec Użytkownik zbanowany za: Nacjonalizm, chmstwo, brak jakiegokolwiek szacunku dla zasad ortografii, 0 jakiejkolwiek tolerancji. Chciałby z tego miejsca przeprosić wszystkich, którzy poczuli się urażeni wypocinami tego patafiana, mam nadzieję że to się więcej nie powtórzy. Sygne zostawie, niech sie wstydzi. |
![]() |
![]() |