|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2005
Profesja: Sorcerer
|
![]() Mój kolejny fake (to juz drugi) moze bedzie ciekawszy
![]() ![]() 1 czesc Pewnego razu po długiej nieobecności wlogoalem sie, akurat mnie zaraslo wiec nie dalem rady wyjsc... ![]() wpadlem na pomysl czemu by nie wypalic 1 drzewka ![]() ![]() jednak okazalo sie ze nie byl to jednak dobry pomysł ![]() Naszczescie ktos przybyl ![]() ![]() Niedosc ze ugasil to tez uleczyl ![]() ![]() Wyciagnął mnie z opresji Spox ale troszke narozrabialem i placilem ![]() ![]() porzegnaliśmy sie krutko i "pomaszerowalem" dalej ![]() ![]() To narazie na tyle ![]() C.D.N. Narazie tyle. Jak cos wymysle to wstawie kolejna czesc ![]() Ostatnio edytowany przez Groszek - 04-11-2005 o 16:40. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() wiec tak wykonanie dobre ale kim on jest gdzie idzie jego historia?wedlug mojego rozumowania to powinno byc w prologu
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() 1) Em....... Outfit -.- ....
2) a skąd on miał tyle kasy ? - znowu coś mi zalatuje Mega herosem 3) + za podpalenie ale - za to że GM przyszedł -.- - tandeta 4) Było by śmiesznie (jak byś potem dobrze poprowadził ten wątek) gdyby Leon sie spalił, dostał jakieś oparzenia i inne tego typu pierdoły... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 10 2005
Lokacja: Zachod slonca
|
![]() zrob 1 czesc to ocenie bo z prologu sie nie da chyba
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() oile to mozna nazwac czescia 2. ta czesc bedzie lekko tragiczna...
Wiec leon sobia tek wędrował podśpiewujac sobie... ![]() az znalazl motylk i chcial go zlapac ![]() ![]() ale motylek mu uciekł ![]() ![]() gdy postanowil wracac... to cos go niemile zaskoczyło ![]() ![]() obrazki muwia same za siebie ![]() blubb ![]() oki to na tyle comentujcie narazie a ja sie zajme czescia nastepna ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 08 2005
|
![]() ![]() ![]() Dziecko szczescia ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() OMG, wiesz, że istnieją specjalne "tilesy" do połączenia terenu bagiennego z trawą? -.-
Dlaczego zarosło akurat to miejsce gdzie on się wylogował a reszta wygląda jak polanka?... Co GM robił na takim zadupiu? Ano tak, pewnie czekał aż jakiś zarośnięty pajac się wloguje... Hmm dziwne to bagno, nagle przyszedł przypływ i go zalało? spox... W ogóle to n/c... weź wymyśl jakąś fabułe, żeby w miarę była i wtedy rób... |
![]() |
![]() |
#8 |
Master Alucard
|
![]() Przypomina mi to cholernie głupią reklamę:
"Nie znacie Leona? Każdy go zna! On zawsze fajne pomysly ma! [...]" Niestety słowa nie pasują do tego fejka, który jest po prostu "nie fajny". Niedopracowany, robiony na siłę - bez pomysłu. O ile pierwszą część oceniam na 2-3, drugą oceniam na 1-2.
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() kto czytał fake o piesku zo po lawie chodził. Podobne troche.
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() dobra zakanczam historyjke potrzebuje tylko elementy podziemia i bedzie koniec
|
![]() |
![]() |