![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() "Chcialem solo z boltow + hmm/explo ale nie wyszlo =p prawie sie udalo, ale sie wyleczyla. I dam wam jedna rade nie próbujcie tego w domu =p" by Yakk.
Oto link: http://rapidshare.de/files/4648817/hydra_solo.rec.html Filmik dodaje na prosbe kumpla, nalezy dodac ze hydra to dziwny potwor. Jak na loot ktory daje bije bardzo cienko, zamiast atakowac ciagle sie leczy ![]() LOOT: Zloto srenio ok 150gp, Meat ok 3, Ham ok 3 , Boots of Haste, Royal Helmet, Knight Armor, Medusa Shield, Warrior Helmet, Ring of Healing, Stone Skin Amulet, Dragon Scale Mail , Life Crystal, Small Sapphire ( i byc moze cos jeszcze). Jak bic tego potwora?? Zbierz silna ekipe ok 4 palkow (tak jest najlepiej)* plus bloker , ktory nie musi miec silnych skilli gdyz hydra bardzo malo bije z lapy, najgrozniejsza jej bronia wydaje sie paraliz ![]() *Zabijacie raz dwa i non stop bloker idzie po nowa hydre, prawdopodobienstwo lootu jest wtedy bardzo duze gdyz jak wczesniej wspomnialem zuzycie uh jest bardzo niskie a hydry padaja jak glupie ![]() Na naszym servie zadnemu polakowi nie wypadl jeszcze z hydry dsm, jednak zlootowal je np. Sezter. Wszystko pozostale zostalo przez nas wylotowane. Rozne ekipy.
![]() Rok temu bylo tak: Teraz jest tak: 112 lvl <----------->157lvl skille 92/86<-------->skille 94/85 mlvl 7 <------------ >mlvl 8 Bylem ![]() ![]() Szalony fighter Doswiadczony fighter Ostatnio edytowany przez Rafx - 02-09-2005 o 20:58. Powód: a ja wiem duzo bledwo pewnie |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() yakuzza <rotfl> gz swe to rox
![]() Ostatnio edytowany przez siwy z julery - 02-09-2005 o 21:24. |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() hmm niewiedzialem ze to takie cienkie =] no i good zato loot fajny czeba sie bedzie wybrac na nowym serwie
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Cienkie O.o morze najwaiecej nei wali ale jak sie leczy ... widiłez ile dla Yakk poszło uh Ty chyba oczadziałes
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Widziałem filmik jak 2 sorców przywołało fe i otoczylo szkieletami.
Hydry w 30sec nie bylo ; ) Jak na 80~ długo ją bił ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak jest ekipa jak napisalem to hydra pada w kilkanascie sekund nie robiac zadnych strat, rob minimalne jesli chodzi o hp blokera. nie nadaza sie leczyc --> siwy
Ja slyszalem od wielu osob ,ze nikt ponizej 100 lvla nie powinien zabic hydry solo bez sd*, yakk chcial tylko sprawdzic i tyle. I nie udalo mu sie ![]() *bez wiekszej straty run by sie oplacalo, bez summonow itp.
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Imię: Hidetaka
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Defenders of Ulthuan
Świat: Secura
Poziom: 130
Poziom mag.: 74
|
![]() Cholernie blisko...ale się wyleczyła z reda do fulla >:)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 09 2005
|
![]() napewno ciężko jest hydre pokonać ale dałeś rade gz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 07 2005
Lokacja: Olsztyn
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Armara
Profesja: Elite Knight
Świat: Furora
Poziom: 131
Skille: 94/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Gz ****ro z Furora od Xumim sorcerer dobrze mi sie powodzi pozdro dla Ciebie i reszty
![]() Armara 45 lvl ![]() skills 73/72 mlvl 5 Rafx jedziesz ![]() Ostatnio edytowany przez Armara - 03-09-2005 o 13:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 09 2005
Lokacja: Starachowice
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mindslayer
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Brutality
Świat: JULERA
Poziom: 85+
Skille: 91/66
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() zalezy...ja jako bijoncy trace moze 2 ih na caly hunt bo rzadko sie przerzuca a bloker.....a wieszzz silna ekipa czyli jaka??pamientam jak bylismy w 4 to sie bilo jom z minute a czasem ponad,skubane sie leczom;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 07 2005
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |