|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: LG TOWN
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cossma
Profesja: Elite Knight
Poziom: 138
Skille: 94/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Dzis o 11:52 czyli zaraz przed zapisaniem serva wszyscy gracze Julery zobaczyli :
11:52 GM Dazetih Julera: Alextox has just been banished for cheating. If you are a cheater, you will be banished too! Kolejny h lvl (115 Elite Knight ) dostał ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------------------------------------------------- ![]() Ostatnio edytowany przez Cossma - 02-10-2005 o 13:02. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2005
Lokacja: Zielona Góra
Imię: Celtharis
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Animus Necandi
Świat: Julera
Poziom: 116
![]() |
![]() Jeżlei to Brazyl a zteg co widze to tak.TO JA SIE CEISZE ZE DOSTAŁ BANA.
![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 08 2005
Lokacja: Ilawa
Imię: Thran~
Profesja: Elder Druid
Poziom: 80
Poziom mag.: 60
|
![]() Kazdy kto był online dostał ta wiadomość szczegulnie interesjące to niejest
Gietol Lepiej wruc na julere ![]() Ostatnio edytowany przez Asthan - 02-10-2005 o 15:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2004
Stan: Na emeryturze
|
![]() glad jak to nie wszedlem tu raz na ruski rok i mam smiechawe
![]() heuheuuehuh alex jest chyba z venezueli jesli sie niemyle ![]() gogoogogoo next bany na julerze blz
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2005
Lokacja: Z nienacka
Stan: Niegrający
![]() |
![]() That's happens with cheaters ostatnio na Aurerze niejaki Isaris tez otrzymał ban za takie coś.
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Grudziądz
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() i bardzo dobrze temu noobowi Pa mnie stracilem na niego 4 bp uh i wkoncu musialem dac 10 k za wyzwolenie... Ciesze sie że ma bana
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 08 2005
Lokacja: Ilawa
Imię: Thran~
Poziom: 80
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Tupac Legacy
Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: Olsztyn
Stan: Na Emeryturze
Imię: Midurion
Świat: Furora
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Rasiści !!!! -,- Wstydze sie, ze mam takich rodakow. ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
P.S. nawet nie wiedza jaki ktos jest naprawde Ostatnio edytowany przez Miszczu - 05-10-2005 o 18:53. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: Odległa Galaktyka
Poziom: 103
![]() |
![]() Cytuj:
@Cossma and Celtharis (again) Widać, że jesteście zwykłymi faszystami. Macie w domu pokój ze sfastykami i obrazkiem Hitlera??? Pewnie tak. Co do tematu, gość cheatował na własną odpowiedzialność :> A tyle tego świństwa teraz jest, boty, ułatwiacze, macra i inne badziewia. 95% używało kiedyś takiego czegoś (ja równierz kiedyś), a 90% używa non-stop (ja nie). GM'owie powinni jak najszybciej z tym walczyc ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2005
Lokacja: Zielona Góra
Imię: Celtharis
Gildia: Animus Necandi
Poziom: 116
![]() |
![]() Nie jestem faszystą a wy co niby jacyś obrońcy brazyli ( do Szwedów nic nie mam bo ich nie znam)Ale brazyli nienawidze jak psów bo ****a to ***ane cwaniaki i ***E!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A prop ze niby nei rpzyzywaczili sie do inego koloru skóry osobiscie nienawidze murzynów ale do żóltych ani czerwnoych nic nie mam (murzyni dlaczego ich neinawidze bo to scierwo mysal ze jak ich troche gnebily to teraz maja same prawa is ie worzą! Albo jak oni mówia do paneinek You are nice bitch co oznacza fajna duap z ciebie jak bialy do czarnej tka pwoei to juz jakis pierodlony kafar cie za***ie i ogólnie ludzie sie podniecaja wow 50 cent a ich w siatki łapali jak psy !!! Jak sie morzna takim czymś podniecać oczywiscei nei wliczam w to apru Murzynów typu HENDRIX!!!!!!!Tylko jakies kafary co rżna zabijajaa i gwałcą.
![]() ![]() Została nas już tylko garstka reszta to boty <---- Ostatnio edytowany przez Celtharis - 05-10-2005 o 23:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2005
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Jeszcze jeden high level powinien dostac bana Karatteka ****a taka ciota ze *** nic mu nie zrobilm i hunted !!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jakie znaczenie ma kto dostał tego bana, a nawiązując do tego co zauważyłem dalej w temacie.
Co wy tu wypisujecie?? Problemem nie jest rasizm. Tylko głupota ![]() Walczyć trzeba z ludzką głupotą a nie z br czy swe. ** Taka jest prawda o tibii, wiek graczy jest poprostu powalający, coraz częściej to zauważam. 3/4 bR na Julerze mających ponad 100 lvl to niewyrzyte buraki i dlatego tak jest. Ide o zakład że podobnie będzie na innych servach gdzie panują swe czy pl. Będzie może 5 normalnych kolesi [Bossów] ze znajomymi, a ci znajomi to będą właśnie te 12 latki, które będą cię wywalać z respu i będą mówić, IM RL BRO ........... LEAVE. A ci spoko gracze się zawsze za swymi kumplami wstawią bo kumple to kumple i tak to wygląda. WOgule tibia polega na tym kto ma więcej kumpli z większymi lvlami, jak dojdzie co do czego i nie masz znajomych to cieńko ![]() Chodzi o server pvp bo nie wiem jak jest na non-pvp, ale ten problem nie powinien tam istniec.
![]() Rok temu bylo tak: Teraz jest tak: 112 lvl <----------->157lvl skille 92/86<-------->skille 94/85 mlvl 7 <------------ >mlvl 8 Bylem ![]() ![]() Szalony fighter Doswiadczony fighter Ostatnio edytowany przez Rafx - 06-10-2005 o 00:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2005
Lokacja: Adamów 12, 96-155 Nowy Kawęczyn, czerwony dom naprzeciw kapliczki, piętro, zielony pokój(yuck!) xD
![]() |
![]() Cytuj:
Celtharis nie *******!! Obrońcy brazylii tez cos-.- a pomysl tak: oni to moi znajomi, a może i twoi, i ty ich obrazasz-.- albo pomysl tak: my (ci co nie myśla:br jest be a pl cacy-.-) jestesmy otwarci na wszelkie kontakty spoza kraju, bo to rozwija człowieka pod wzgledem języków obcych(a z tym lepsza praca), czy innych rzeczy. ty natomiast masz to gdzies-.- . i wlasnie to mnie dziwi. mam nadzieje ze mi przyznacie racje
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: LG TOWN
Imię: Cossma
Profesja: Elite Knight
Poziom: 138
Skille: 94/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Jeśli się zastanawiacie czy mam w pokoju barwy Rzeszy to nie mam. Nie mam też wizerunku HITLERA (mimo iż przeczytalem kilka książek o nim), a dlaczego nie lubie brazylijczyków bo są bardzo podobni do polaków. A jeśli polak powie coś złego o BR to zaraz jest faszystą, a oni mogą sie wyśmiewać i obrażać polaków(chodzi mi tu wyłącznie o tibie). To tyle co mam do powiedzenia na to że ludzie którzy mie nie znają wyywają mnie od faszytów.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 09 2005
Lokacja: Starachowice
Stan: Aktywny gracz
Imię: Jack from Rivendell
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Hell fire
Poziom: 115
Skille: 98/72
Poziom mag.: 20
|
![]() Ja nie uwazam ze wszyscy br sa niewyzytymi dziecmi. Jesli sie zastanowic to okolo polowa br h lvli jest nawet spoko. Taki Setzer czy Dulokz nigdy mi nic nie zrobili. To czy jest PA zalezy tez od ownera na jakiego akurat sie trafi
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Świat: Arcania
|
![]() Ja nie lubie br bo dla mnie to sa noby PA na maxa ale znowu nie mam nic to ukraincow i innych narodowosci tylko ci Br pk bo niby wojna jest a jak ty uj***jakiegos br to odrazu sie dra ze ich ubiles bez powodu to sa nooby i wszystko na ten temat tibia nie powinna byc dla nich
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 09 2005
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |