|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2004
Lokacja: zabierzow bochenski
Stan: Na Emeryturze
Imię: Neust
Profesja: Elite Knight
Gildia: Chair Kids
Świat: Unitera
Poziom: 154
Skille: 97/85
Poziom mag.: 9
|
![]() hmmm......
gadam sobie ze scorpione na prv dzis o 18.19 nagle kick pacze co ty moze dead co to... na tibia.com i Banished: until May 20, 2004, 6:20 pm because of spamming mam pytanie... jak kórwa moglem spamowac jak caly czas gadalem z Scorpione co mam robic ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() moze by sie gmy upewnily czy missclicka nie robia czy co grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr jestem w*****onyyyyyyyyy
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków
|
![]() Może spamowałeś nieco wcześniej, ale GM dopiero otrzymał raport czy coś.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() ?dzis z kanalow ogolnych kozystalem tylko raz..wlasciwie 2 - trade
napisalem ok 14,30 jeden raz "i buy stealth ring" i za pol godziny znowy to samo.... moze to dla naszych kochanych (lub jeb**ych) gm'ow za szybko pisalem ? ![]() ograniczenia... napiszesz 1 text o 8 rano to nastepny taki sam mozesz dopiero za tydzien wyslac ![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2004
Lokacja: Wrocław
Imię: Tizon Jeon
Profesja: Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 44
Poziom mag.: 15
|
![]() Napisz do GM'ow albo wyslij maila, ale lepiej widziana ejst rozmowa w Tibii z GM'em, oni napewno pomoga.
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny gracz
Imię: Jagger the fourth
Gildia: Defenders of Ulthuan
Świat: Secura
![]() |
![]() @ up
to nic nie da. Maniakalny, mozliwe, ze masz jakiegos wroga ktory akurat jest skumplwany z gmem. Twoj wrog prosi gma o zbanowanie cie i GM to robi, no i przy okazji wymysla sobie pierwszy lepszy powod. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 05 2004
|
![]() Moj kolega zostal zablokowany na "piec minut" chociaz dopiero co stworzyl konto... I watpie czy mogl cos zrobic zlego podczas logowania
![]() Ale na serio, to jest dziwna sprawa z tymi banami. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() @up
Został zablokowany na 5 minut bo pewnie kilka razy wpisał niewłaściwe dane podczas logowania.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Nikt nie dostaje bana za darmo . Możesz się odwołać albo poczekać aż ban sie skończy.
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() odwołałem się
nie wiem co to da ... ja naprawde nic zlego nie robilem ![]() oststnio Scorpione sie do mnie dowala ale nie wiem czy on dal by rade cos zdzialac...
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2003
Lokacja: Iława
![]() |
![]() Ja też zostałem w ten spsób potraktowany powtórzyłem tylko 4 razy i ban na 3 dni ale rokordowy ban jest na 2 lata za zapłacenie za pacc kartą na której nie było kasy
![]()
ETERNIA-przyszły sorcer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |