|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2005
Stan: Początkujący
Imię: Lamacz Kregoslupa
Profesja: Elite Knight
Świat: Galana
Poziom: 70+
Skille: 80+
|
![]() Yo all, jak większość wie, mamy wojne(czyt. Huntowanie gildii).
Patriots, All Saint, Fallen Souls vs Despicable Heroes + Anurchy = 3:4 Fragi : http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1059362 Temat jest prowadzony przez byłego członka DH. W nawiasach podane sa lvle i profesje poległych. Pats: Sun'Chez killed by Konda and Keekz'lorenzo. (104 RP) Jaqqline killed by Qreew (16 S) Jaqqline killed by Veccia (17 S). DH: Rogue'Lorenzo killed by by Icarus Blakkheim and Sun'Chez. (40 MS) Najempur killed by Icarus blakkheim. (53 ED) Amadeus Maximus Killed by Anurchy. (48 EK) Dunudofi Killed by Icarus blakkheim. (48 RP) Filmiki: http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/3517 <--- ded Icarusa. W miarę możliwości będe dodawać filmy i sski. ![]() Ostatnio edytowany przez YeaP - 19-12-2005 o 09:05. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Lord Yendras
Profesja: Druid
Świat: Askara
Poziom: 18
Skille: 18/19
Poziom mag.: 19
|
![]() yep, ale masz frekwencje...
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2005
Stan: Początkujący
Imię: Lamacz Kregoslupa
Profesja: Elite Knight
Poziom: 70+
Skille: 80+
|
![]() YeaP, bez commentarza...
Albo nikt nie gra, albo wszyscy maja galane w dupie. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2005
Lokacja: KnW
Stan: Aktywny gracz
Imię: Bamberr
Profesja: Paladin
Gildia: Crazzy Squad
Świat: Eternia
Poziom: 56
Skille: 8x/6x
Poziom mag.: 15
|
![]() i to i to
![]()
Tato daj mi 5 zł,Nie mam 4 zł,Na co ci 3 zł,za 2 zł nic nie kupisz ,wiec masz 1 zł "W zyciu piekne sa tylko chwile--Dla takich chwil warto zyc"(TORCIDA GÓRNIK) Wstawie mi notke..........\,,,/.....\,,,/(plx?) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: London
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
|
![]() ja sie interesuje
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Ełk
Stan: Na emeryturze
Imię: Jastr
Profesja: Sorcerer
Poziom: 8
Skille: :)
![]() |
![]() No ja grałem na galanie (Nic wielkiego nie zwojowałem 29lvl sorc)wojna hmm znoof Patriots no i All saints vs dh. hmmm kiedyś tę wojnę wygrał as i patriots i pewnie teraz będzie podobnie chociaż Konda coraz żadziej gra.Gdyby DH miało swojego Jiehaieva może by miało szansę a tak brakuje im hilvlowych sorców i drutów a samymi knightami wojnę wygrać nie jest łatwo. A i co się stało że Veccia wróciła do Patriots przecież jej pawerpuff girls wojowało z patriotami? Już dawno nie grałem może kiedyś wrócę ehss wspomienia
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() ~YeaP
Fajnie jakbys napisal sobie nick z lewej strony ;> Jedyne logiczne rozwiazanie wypowiedzenia wojny przez Icarusa to jego retired. Wiadomo i tak ze dlugo niepogralby juz z powodu jego pa etc... Skoro mu to wisi to robi sobie wojenke dla jaj. Podobnie z Atnazem, który dolaczyl do Icara. Myśle ze wynik wojny juz jest przesadzony gdyz w DH liczy sie w sumie tylko 3 graczy(Icar, Sun'chez i Atnaz), reszta to jakies slabe lvl nie majace szans szturchnac kogos z Allied. Pozdrawiam /Yours Xen Hail Patriots Hail All Saints Hail Fallen Souls Hail PN |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 11 2004
|
![]() Fallen Soul i tak upadnie.
Ostatnio edytowany przez Falco de'Ath - 27-12-2005 o 01:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2004
Lokacja: Włocławek
Imię: Novar
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Eternal Society
Świat: Lunara
Poziom: 27
Poziom mag.: 24
|
![]() W wojnie jest 6:8 dla DH. Wybrałeś zły temat z fragami, polecam ten: http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1061564
Zresztą co to za wojna jak 5 osób w DH walczy przeciwko kilkudziesięciu w 3 gildiach. Takietam... Patriots normalnie grają i tylko czasem pobiegną ich bić jak są online, więc tak jak by żadnej wojny nie było...
![]() |
#10 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Lokacja: Siedlce
Stan: Na Emeryturze
Imię: SoG
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 128
Skille: 98
Poziom mag.: 20
|
![]() Cytuj:
a czemu ma fs upasc ?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 11 2004
|
![]() Bo części z was szczerze tego życze...
Odprawiłem już nawet czarną msze w tej intencji ![]() ![]() A na serio to wczesniej i to above to byl jokez - czyli taki amerykański zart, jakby ktos nie wiedzial ![]() |
![]() |
![]() |