|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() ehh... ale dlaczego nie powiesz <nick> to $#uj, tylko mówisz tak bardzo ogólnikowo?
Ja wiem że polacy mają opinie złodzieji i pijaków na świecie, ale żeby tak rodaków nazywać ![]() [OT] Niemcy - jedna z reklam: "jedź do polski, Twoj samochod juz tam jest" Holendry - napis na butelce z napojem wyskokowym: "Dawka smiertelna <nie pamietam ile> - nie dotyczy polakow i rosjan"
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 05 2004
|
![]() skoro cie zabił musiałe mieć powód!!!!
miałeś czerwone życie? zaatakowałeś go?? oszukałeś go??zabiłeś jego krita?? miałeś mniejszy lv? miałeś czerwone życie???chwaliłeś sie jaki to ty jesteś wspaniały? ----------------------------------------------------------------------- | LOL |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() ![]()
#5 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 04 2004
Lokacja: Braniewo
![]() |
![]() Cytuj:
![]() niech ce przypomne ?( Amiene Takkkkk tera ma 16 lev a jak mnie zabil mial 20 :> zemsta bedzei slodka :> ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() dalej jednak nie wyjasniasz dlaczego POLACY to #$uje?
zabil Cie tylko raz, nie dosc ze ma po postaci to Ty oczerniasz wszystkich.
#8 |
Zbanowany
![]() |
![]() 1 za all ,all za 1
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Jeśli ktoś ma "wyrok", to nie obchodzi mnie czy Polak, czy Szwed...
Zamykam~ A zresztą Adaras dobrze to podsumował ![]() |
![]() |