|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 10 2005
|
![]() Ostatnio muj kumpel siedział se w depo i tu nagle podchodzi do niego Kamu Kiraxalf i prosi go o pomoc przy wyjsciu z depo poniewaz on shakowal tom postac a prawdziwy owner gral w tej chwili, no to on mu pomug i dostal za to ice rapiera i sd-ka. Wien warca caly chepi do depo. Puzniej wylazi z depo i tu nagle Kleokli i pelno innyh ludzi go z sd nawalają a on ded. Następnie gada z nimi i oni mu muwiom ze to on haknol Kamu Kiraxalfa bo widzieli go jak szedl z tom postaciom po AB. No to ja loguje mojego knajta(35lvl) i prubuje to wyjasnic, a muj kumpel powiedzial ze to byla kiedys jego postac, bo tak bylo. i oni zrozumieli ze to jest jego postac nadal(ale mlotki) no i terz zalapalem hunta
![]() Wienc nasz kumpel tez sie zalogowal na swojego pala(32lvl) i prubuje to wszystko odkreńcic i tez zalapuje hunta ale oni potem zmieniajom zadanie i go nie huntujom bo wyszlo ze to nie on haknol. Wkurzylem i zaczolem ich wyzywac. I tak mialem po chaże. Ale sie mylilem kumpel z nimi pogadal tym swoim palem i to odkrencil. Bylem caly chepoi ale postanowilem sprzedac tom postac. Ale nie moge zrozumiec dlaczego ja dostalem hunta. Rzadze wam nie grac na tym serwerze jak sie ma wyszszy lvl bo wszyscy zara do ciebie skaczom. A poza tym jestam od holery PA i co krok morzesz uslyszec "Hunted by Keto and family Lowe" no i jak tu grac. Czesto spotkasz thiefuw, po prostu masakra. Ja dalej gram na Elysi bo mam troche kasy i niechce zaczynac od nowa. Ale odradzam gre na elysi stanowczo!!!!!! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 05 2005
Lokacja: Kraków
Imię: Saotome Rei
Profesja: Paladin
Świat: Azura
Poziom: 8
Skille: 28/22
Poziom mag.: 1
|
![]() Nie wiem czy juz to bylo... ale Cat Noctamoli tez jest hacked albo odchodzi... pamiętam jak oglądałem screeny z Annihila na Elysi... wtedy był... a teraz? 26 level Elite Knight... 100 levli w dół !! Elysia jest "bagiennym servem"... Keto juz chyba nie gra... slyszalem ze na WoW-a sie przerzucil... więc hunt od Keto mogą sobie odmówić
![]() PS: Ja to mam szczęście.. pierw grałem na Elysi.. mialem chyba z 5 deadow i hunt... teraz Iridia... wojenka... On topic: Żal mi chłopa... Ostatnio edytowany przez Garret - 30-10-2005 o 13:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() Keto nie gra i bax guruje wienc cala sho powraca ale to i tak nie zbyt dobra rodzinka. Większosc z sho mieszka w moim miescie "Szczecinek" i prawie wszyscy to nooby
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2005
Lokacja: Koscian
Stan: Na emeryturze
Imię: Dont click here.
Profesja: Elder Druid
Świat: Elysia
Poziom: 60
Poziom mag.: 54
![]() |
![]() offtopic:
Czy ktos tu jest D*bilem czy mi sie wydaje? Na C*uj zakładasz takie posty? @topic: Po 1 Zbytnio tego posta nie zrozumialem. Po 2 Podaj Swoje name. Po 3 Nikt ze starej gildi Dark Fighters, ani z Alliance of Angels nie krzyczy "Hunted by Keto and Family Lowe", powiem wiecej nikt nie zadaje sie z marginesem. Po 4 Kamu byl hakniety miesiac~ temu Po 5 Z mojej strony wyglada to tak ze siedzialem sobie na pohu, trenowalem knightem i gadalem z Jotunote the Second.... Po jakims czasie na trade zobaczylem ze kamu kiraxalf pisze "nie chce juz grac oto moje passy:************" Napisalem do jotunote zeby go bloknol w dp ustawil za soba parcele i blokowa go w dp Nagle wpadl "druid of Kama" odsunol parcele, haker wyslal loota i tak przepadlo 150k. Nie zastanawiajac sie Druid of Kama padl...... do tej chwili juz 3 razy odemnie. Po pierwszym dedzie zaczolem egzekwowac te pieniadze od jego kolegów. Pierwszy na liscie byl "Lord Lammer" mial nie wychodzic z dp, powiedzialem mu to wiec nie padl ani razu. Natomiast Druid of Kama zaczol wyzywac nas wiele razy i ma za swoje, btw nikt oprocz Druida of Kama nie padl. I nikt oprocz lammera nie mial hunta(lammer nie padl ani razu) sprawa nie zostala wyjasniona, lammer chwycil unhunted powiewaz nie bylem pewien do tego czy byla tam jego wina i troche mi sie go zal zrobilo^^ Po 6 Prosze nie pisac ze Galfon Sendes mial tez hunta, poniewaz on dzieli konto z lammerem^^ Po 7 Napiszcie kto jeszcze byl "hunted" skoro tak piszesz
Hail Dark Fighters! In memory of Kleokli the Elder Druid. ------------- Po jakims czasie twoja najlepsza postac zostaje tylko symbolem porażki i straconych godzin, dni, miesiecy i postanawiasz ja sprzedac, zarabiasz tyle ze w efekcie wychodzi kolo 3 gorszy za godzine gry, a kto sobie nim pkuje, po czym dostaje delete za acc shareing/tradeing/player killing. Moze lepiej wogole tego nie zaczynac? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() mam jeszcze pytanie czy draagonir dalej ma hunta??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny gracz
Imię: Martin Mac'Clay
Profesja: Elite Knight
Świat: Pandoria