|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() Witam. Z tej strony Hiey
![]() Chciałem coś wyjaśnić. Przez przypadek włożyłem do podpisu zły obrazek który przekraczał 20 kb. Dostałem za to 6 pkt. karnych, miałem już jeden punkt karny. Łącznie mam 7 Cytuj:
Cytuj:
Z czego pamiętam za 10 pkt. dostaje się bana. Mam 7 i jestem zbanowany. Podpisu nie mogę zmienić, bo w czasie banu nie ma takiej możliwości. Co ja mam do psiej jego maci zrobić? Ostatnio edytowany przez BurSzuraS - 13-10-2005 o 17:58. |
||
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() Nie jestem modem, ale jesli to co mowisz jest prawdą, to przyznaję Ci rację.. Mozliwe ze zakradł się jakiś błądzik..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 12 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Na emeryturze
Świat: Nova
![]() |
![]() Może ban z automatu poszedł? Jakiś bug pewnie...
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2004
Lokacja: ubikacja!
![]() |
![]() poczekaj zaraz modek wejdzie, popatrzy zlikwiduje bana i dostaniesz w prezencie status admina na 3h
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Zgodnie z tym co widze w Twoim zapisie ostrzezen to za ten podpis dostales "ostatnie ostrzezenie" - czyli 9 pkt. Gadaj z gremlinem to on Ci to wpelil. To chyba bug jakis.
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Nieobecny.
|
![]() Masz:
Żeby się odwołać, nie musiałeś zakładać innego konta. PW też istnieje. |
![]() |
![]() |