|
|||||||
| Notki |
| O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 10 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny gracz
Imię: Thor
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 38
|
Ten post będzie ku przestrodze. Otórz z qumplem znaleźliśmy sobie fajną skrzyneczkę, na uboczu, gdzie chowaliśmy forsę i cenne rzeczy (wiadomo, żeby nie zginęły). Tyle że pewnego dnia drugi kumpel zainstalował mi coś takiego: http://www.archiwumgg.com , widać podsłuchał na GG naszą rozmowę, a następnego dnia na uczelni śmieje mi się w twarz i mówi żebym sobie zajrzał do tej skrzynki - co tu pisać, zaglądam potem, pusta.
Więc nie piszcie na GG z qumplami o takich "sekretach", bo to mozna np. takim sposobem jak to ArchiwumGG.com podsłuchać i macie przegrane. Dobrze wam radzę! A wy, też "składujecie" gdzieś na planszy co cenniejsze przedmioty w ukrytych miejscach, jak nie chce się latać do depo ? Pytam się, bo często znajduję gdzieś miecze, $ itd. i zastanawiam się jak duże jest to zjawisko. Ostatnio edytowany przez john555 - 16-10-2005 o 01:47. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 01 03 2005
Lokacja: Susz
Imię: Growling Corpse
Gildia: Psycho Maniacs
Świat: Eternia
|
jasne, Jhonny...
moze po prostu - reset servera? Ostatnio edytowany przez Gromnjir - 16-10-2005 o 01:55. |
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2005
Lokacja: W twojej kieszeni. Z Desertem Eagle :-). Postów:100
|
Plecam w majtkach lub w pustce
.
|
|
#5 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2004
Stan: Na emeryturze
|
Cytuj:
![]() Filmik o Wieśku mistrzu CS'a Tutaj widzimy graczy Counter-Strike, którym roz**bało przysadki jak Wiesiek zaczął im nakur**ć 500 headów za rogu jedząć czereśnie, teraz do końca życia będą wpierd**ać kiesiel przez słomkę [REKLAMA ON]
Ostatnio edytowany przez Sir Patologia - 16-10-2005 o 02:06. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 10 2005
Lokacja: Warszawa
Imię: Thor
Poziom: 38
|
No to drzewa odpadają
. Jest metoda żeby szukać jakiegoś cypla do którego nikt nie zagląda, ale takich dobrych mało się trafia.P.S. Przypomniała mi się jedna historia, nie pamiętam gdzie to, mój kumpel chwali się że znalazł depo, ale ja tam już z 1000 razy byłem i wiedziałem że tam depo nie ma... Dobra, mniejsza o to mówię, pewnie je przeoczyłem, tyle że potem się właśnie okazało że to zwykła skrzynka była, a qumpel następnego dnia nie miał już nic LOL. |
|
|