|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 10 2005
|
![]() Jak to bylo z questami ??
Gracze sami sie dowiadywali (omg) czy bylo gdzies napisane (tibia . com) ?? Jesli byo gdzies napisane to nie mamy co liczyc na nowe questy ?? ![]() Sa w zyciu wazniejsze rzeczy do zrobienia niz tibia ... na przyklad parkour |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() propnuje poszukac w slowniku angielskiego znaczenia słowa "quest" !!!
proste że sami odkrywali! a wiesz jaka jest ztego satysfakcja, jak sam odkryjesz quest ? |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 10 2005
|
![]() Nie chce mi sie szukac w slowniku slowa quest a satysfakcja musi byc ogromna
![]() ![]() ![]() ![]() dzieki koles ...pocieszyles mnie(thunder hammer moze byc jeszcze moj)lol |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2004
Lokacja: Piotrków Trybunalski
Stan: Na Emeryturze
Imię: Nagrix
Profesja: Paladin
Świat: Valoria
Poziom: 49
Skille: 75/62
Poziom mag.: 15
![]() ![]() |
![]() Po pierwsze to Thunder Hammer'a prawdopodobnie nie da się zdobyć, a po drugie kiedyś poszedłem na zawiłego questa czytając jego opis na forum i było 0 zabawy czy satysfakcji. Niejednego questa też odkryłem sam i była to o wiele lepsza zabawa nawet jak padła cała ekipa
![]() Btw. quest - zadanie, misja
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2005
Lokacja: W twojej kieszeni. Z Desertem Eagle :-). Postów:100
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Offtopic:
Mistrzu Pk umiesz coś ![]()
![]() |
#6 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() On Topic: Normalnie... ludzie odkrywali questy i byly przekazywane z pokolenia na pokolenie, nigdzie nie bylo napisane (ze strony CipSoftu), po poznaniu wieszkosci questow teraz mozna zobaczyc ich opisy na niektorych stronach
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() Sadze że na Tiqandzie jest wiele jeszcze nieznanych questow do wykonania. Nie mam pacc więc nie sprawdzę ale jak ty masz to w drogę popytaj npc znajdz cos ciekawego co pomoze ci dotrzec do nagrody jaka cie czeka z wykonania zadania ^.^ prawda że słodkie ?
|
![]() |
![]() |