![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2004
|
![]() Czy to prawda że na Antice leża sobie niczyje scale (może plate armory i legsy)armory i brass legsy i np broad swordy scimitary????
Jeżeli tak to na 8 lvl mam p-set i broad lub scimitar + battle - dwarfen shield ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 04 2004
|
![]() jak narazie nie spotkalem sie w Thais zeby cos na ziemi lezalo...no moze mieso.....a dokladnie gdzie te przedmioty mialyby lezec???
Virusqq>>Driud>>Calmera>>21lvl skille 20/22 27 mlvl a na Antice nie podam ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 04 2004
|
![]() Jeśli to prawda to spox.
P.S Może z tego powodu zmienie serv ![]() ![]() ![]() Carrey-snk(LV: 13, Palladin)>>Secura>>Carlin |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków
|
![]() Plate armory to raczej nie, bo nawet w sklepie można je sprzedać. A scale armory to leżą nawet na Hibernie.
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Broad Swordy to nawet czasami na podlodze w depo
![]()
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() Ta-raz gosc chcial mi pokazac ze ma FSa i go wyrzucil przed siebie...W sekunde doslownie zbieglo sie z 20 ludzi ale gosc zdazyl schowac
![]() Ja b. czesto widze soldier helmy, skejle, brass legsy, raz widzialem dwarven shielda;P Nie wiem co za debil go wyrzucil(100 gp w kazo) ale... ![]()
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Giran Castel Twon
Stan: Na emeryturze
Imię: Chester ze Stargardu
Profesja: Druid
Świat: Secura
Poziom: 67
Poziom mag.: 65
|
![]() Na securze...raz w carlin gosc wyrzucal dark helmety mial ich chyba z bp...
![]()
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Hell
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Askara
Poziom: 40
Poziom mag.: 44
|
![]() OMG
Ludzie cieszycie sie jak nie wiem bo na Antice p-army wam dadza a k-set kosztuje tyle co gdzieniegdzie p-legs.... pomyslcie troche jak zdobedziecie ktorys lv czy bedzie sie oplacac sprzedawac c-arma za 15k kiedy wydales nie wiem ile na uhy na hero?? |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2004
Lokacja: Bogatynia
|
![]() Nom to superasto na Danubii tak nie ma
![]() ![]()
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 02 2004
![]() |
![]() Jak by tak było to bym to wszystko pozbierał i sprzedawał w odpowiednich miejscach
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2004
Lokacja: Bełchatów
|
![]() brednie jak lezy cos w jakims miescie to jest scale armor leather legsy i inne badziewia ale nie p set ani broadswordy moze scimitary ale nie widzialem......
Zyjesz tak jak chcesz nikt ci w tym nie ma prawa przeszkodzic......kochasz osobe ktura ciebie tez kocha.......masz wrogów kturzy cie nienawidza i ty ich tez.......uczysz sie kochac a także rozczarowywac........ |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2004
|
![]() Prosze o niewypowiadanie sie na temat świata na którym nigdy nie grałeś
BTW: To racja w thais w depo znalazłem broad sword, dwarfen shield solidier helmet 2 HMM scale armor (Widziałem p-set ale koleś przedemną go wziął ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2004
![]() |
![]() Ehhh raczej wyzucaja ..... skor taka bubble ma bp DSM'of i nikt ich kupic nie kce
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2004
|
![]() Scimitar,brass legs,broad sword,scale arm, to raczej na każdym świecie (chyba że jest to bardzo młody świat) walają się po pohu , Of , kopalniach kaz,dragon lair .
|
![]() |
![]() |
#15 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Zamykam temat bo widze ze nie zmierza on do nikad.
Co do tematu to powiem ze takie syfy jak wlasnie brass legsy, scale pojedyncze(jak sie komus na OC nie chce biegac) i tym podobne smieci czesto mozna znalesc. Szczegolnie to czego sie nie da w sklepie sprzedawac. Po prostu ludzia sie nie chce siedziec i wrzeszczec przez kilka godzin na trade ze selluje takie cos, bo latwiej na ziemie wywalic i sie jakis low-level ucieszy 8) |
![]() |