|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2004
|
![]() Pare dni temu Zafuh założył temat w dziale "Inne", że idzie do orc fortress, ktoś powiedział że pewnie sobie tylko planujemy i do tej osoby: zobacz jak sobie poplanowaliśmy.
Ekipa: Ragnar the dragon slayer(ja)-14lvl 19mlvl druid Gregorianin archer-21lvl pall skille 5x/4x nie pamietam dokladnie Vel Musztarda-12lvl druid Sekike-13lvl pall 48/3x Vassarr-19lvl knight 50/4x Moment kiedy wszystko było jeszcze ok ![]() Tutaj Sekike nie posłuchał mnie i załapał deada od zerka ![]() Tutaj sam nieźle od zerka wyłapałem ![]() Podział expa po orc shamanie ![]() Tu sam załapałem deada od zerka ![]() Zaraz po moim deadzie reszcie wyskoczył lider tutaj ss Gregorianina który od niego załapał deada ![]() Tutaj sam poszedłem zabić zerka ale dwa mi wyskoczyły i jeden został w fire bombie a ten mnie dopadł ![]() ![]() Tutaj nasze trupy i koniec zabawy z orcami(jeszcze kilka zerków załatwiliśmy jednak) ![]() Ja załapałem 2 deady Sekike też ,a Gregorianin Archer z Vel Musztardą po 1 deadzie tylko Vassarr nie zginął ani razu. Byłoby lepiej gdyby nas lagi nie dopadły i jeśli stosowalibyśmy taktyke taką jak pod koniec. Zabiliśmy: 13 zerków 3 shamany 1 lider i jeszce iles tam warriorow i spearmanow Tak czy inaczej uważam że nawet było bo to był nasz pierwszy taki grupowy hunt (może oprócz Gregora).
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Dębowy Zagajnik
|
![]() Fajne ss ale szkoda że padliście;/ ale zresztą co się dziwić jak mieliście troche niskie levele;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() Witam wszystkich - to mój pierwszy post!!!!!!
Heh, fajny huncik. Pierwszy raz poczułem się highlevelem ![]() .................................................. .............................. Moje chary: Gregorianin Archer(pallek) 20lv(spadł dziś), skille 54/42 (też spadły), mlv 8(spadł oczywiście) Grzesiekmistrz(knight) lv 19 , skille lepiej_nie_mówić (poszedł w odstawkę) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 05 2004
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() Co tu się dziwić, ja na waszym miejscu bym tam nieszedł chyba że z pacc ( utani hur )
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2004
Stan: Na Emeryturze
Imię: Chemical or rookad
Profesja: Rookstayer
|
![]() Mi te ss'y nie dzialaja widze tylko XX
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Już nie powinno być xx tylko ssy spowrotem.Coś sie stało na servie na ktorym były.
![]() |
#7 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() ssy fajne.
no na waszym elvlu to isę nei dziwie zę tak deady łapaliscie :/ Ale mimo to screeny fajne. Życzę powodzenia na następnych, ale najpierw podłąpcie sobei lvle i skille ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pod koniec to już luz był do opracowaliśmy(przypadkowo) dobra taktyke. I tak jak zostaliśmy czyli ja gregor i vassarr to zerk ledwo podchodzil(a ja zbieralem wiekszosc expa
![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Super SS... szkoda że padliście ale to było oczywiste.
Nieźle się ubawiłem ![]() Życze udanych huntów. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
|
![]() Fajne ss'y i jeszcze sie nieżle ubawiłem jak nigdy!!!!! 8)
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 05 2004
|
![]() 8) A ja przeżyłem
![]() Fajnie było na wyprawie (ja chcem jeszcze raz ) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 05 2004
|
![]() Fajne ss przyjnajmniej sie troche posmialem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fajne ss, tyle trupów. Pewnie się coponiektórzy zemną zgodzą jak powiem że był to najtragiczniejszy hunt jaki kiedykowiek był tu zamieszczony, 6 dedów!!! Może jak bedziecie na lev około 30 to wam taka wyprawa lepiej wyjdzie.
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2004
|
![]() Eee... Nie chce byc niemily ale taki wynik to ja sam na orc fortress zaliczylem tyle ze tych liderow bylo troche wiecej... A jestem paladynem Master Latka lvl 19 mlvl 9 skille 59/47 niedawno tylko deada zaliczylem przez laga sorry jesli to szpanersko zabrzmi ale ja w pojednyke lepiej sobie poradzilem niz wy wszyscy razem... Nie zrobilem ss zeby lagow nie wstawic moze mi sie uda jak wywalcze sobie ftp na republice to moze cosik wam pokaze 8)
Master Latka You see Master Latka. He is a paladin (Level 19 ). He is a Loyal Member of Death Row Academy ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Heh...jak bedziecie tak padali, to przez tydzien odrabiacie lvle, idziecie tam, padacie i tak w kolko
![]() ![]() ![]()
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak Vassarr przeżyłeś bo zamiast robić za blokera to robiłeś za świadka całego wydarzenia i strasznie duzo run stracileś, całe 2 hmm. Deadów tyle mieliśmy bo byliśmy newbie
![]() ![]()
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2004
Lokacja: Słubice
![]() |
![]() nO NO ss'y fajne podobaja mi sie chyba tez se tam pujde xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]() not bad, not bad......
more corpses plz jakies halabardy z zerkow ? ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Ludzie calkiem niezle wyszly te screeny. Jka na male levele dobrze wam poszlo szkoda tylko ze tyle deow zlapaliscie nastepnym razem wiecej UH-ow bierzcie i zrobcie lv, m lv, skille bo ostro mozecie lykaliscie od zrkow hity ale ss'y sa spox
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 04 2004
|
![]() I tak sie konczy hunt niskolewelowców jesli chodzi o Orc Fortece................Lepiej zrobice wieksze levele i dopiero wtedy pokazcie cos na fortecy a nie większosc to wasze dedy 8)
MANIACY Z PIŁY.......... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |