|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Chce się wybrać na Necro ale nie wiem jak by mi to szło.
1.Towarzyszyc mi będzie 41lvl master soc 45 mlvl 2.Ja to Knight 44 lvl , skile 71/69 (szkoda czasu i pacc'a na skilowanie ![]() Eq: Crown Armor,Crown Legs,Crusader Helmet,Bright Sword,Giant Sword,Medusa Shield. Czy w takim teamie hunt Necro będzie możliwy ?? Ile mniej więcej UH będzie szło na 1 necro ( pojedynczego ) ??? Dodam ze soc przyzwie albo FIRE ELEMENTALA albo DEMON SZKIELETA ![]() Proszę o wypowiedzi. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Fallen Angel
|
![]() Z 2 DSami na summonie powinniście dać sobie radę.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2005
Lokacja: Ab'Dendriel
Stan: Aktywny gracz
Imię: Dagenoth
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Arcania
Poziom: 94
Skille: 20/27
Poziom mag.: 64
![]() |
![]() tylko ze po co ty sie tam pchasz? i po co ten kumpel-sorc cie tam bierze? duzo lepiej dla niego byloby gdyby poszedl tam sam ;p
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Hell
Profesja: Elder Druid
Świat: Askara
Poziom: 40
Poziom mag.: 44
|
![]() @Up
Zgadzam sie Hunt Knight i Sorc to strata UH szczegolnie jeszcze taki Sorc.... POstawil by on 1 DSa do Blocku i walil z HMM 1 UH na ok 10-15 necro a ty 2 UHy na 1 Necro czasem a stfu... Lepiej idz Expic i na inne stforki necro NIEOPLACALNE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2005
Lokacja: Ab'Dendriel
Imię: Dagenoth
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Arcania
Poziom: 94
Skille: 20/27
Poziom mag.: 64
![]() |
![]() a te 15 uhow to by mu szlo tylko wtedy gdyby na dsy wpadal bo by mu sie za szybko respily ;p
bo jesli z dsami by sie nie spotykal to jeszcze mniej uhow by szlo... w ostatecznosci zrozumialbym gdyby z tym sorcem chcial isc pall... wtedy sorcowi by szlo mniej runek a i szansa lootniecia bohow (lub ssa) bylaby wieksza bo wiecej necromancerow by padlo... ty po prostu (nie obraz sie) ale jestes tam zbedny bo do blokowania lepszy jest ds a to bicia to knight sie na necro raczej nie nadaje ;p
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2004
Lokacja: Racibórz
![]() |
![]() Oczywiscie lepiej z dsami ale jak chcesz isc to mozesz najt + sorc. Ale nie polecam drefii, bo tam duze spawny i dsy. Na pierwszy raz idz na Tar tomba, na single spawn (co jakies 4 minuty).
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2005
Lokacja: Pruszcz Gdanski
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xurda
Profesja: Elite Knight
Gildia: Legendary Heroes of Miklagard
Świat: Refugia
Poziom: 54
Skille: 83/82
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Cytuj:
Moglbys mi powiedziec gdzie jest dokladnie ten tomb? Mapke bym najlepiej poprosil, bo szukam jakiegos pojedynczego spawnu necro... I co po drodze do tego necro jest? Pozdrawiam Pingwin |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2004
Lokacja: Racibórz
![]() |
![]() Ostatnio za podanie mapki do tombu dostalem 6 pkt ostrzezen, dopiero po odwolaniu mi je usunieto. Ale daj mi maila czy msg mnie na gg to ci dam
Edit: Doszedlem do wniosku ze glupio zrobilem piszac tego posta bo jest OFF top i wysle Pingwinowi po prostu PW. Przepraszam za tego possta ![]()
Confutatis maledictis, Flammis acribus addictis. Dies Irae Ostatnio edytowany przez Ozon18 - 31-10-2005 o 10:16. |
![]() |
![]() |