|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 02 2005
Lokacja: Gliwice
![]() |
![]() mam kilka pytan na kture chcial bym znac odpowiedz
1 czy jak pujde na cyklopy z 2 elf scoutami to sie oplaca mam na mysli exp 2 jak to jest jak mam 2 ely scouty i zaurzmy one zabijom cos to zalurzmy rota to one dostajom po 10 a ja 20 czy jak
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Hell
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Askara
Poziom: 40
Poziom mag.: 44
|
![]() 1 nie oplaca sie
2 20 expa dostajesz |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2005
Lokacja: Taka ja►ana dziura kolo Oswiecimia
Stan: Na emeryturze
Imię: Wilden Future
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Śmierdzace warzywami knury
Świat: Nibylandia
Poziom: 0.3
Skille: 73/59
Poziom mag.: 13
![]() |
![]() Na scouty nie oplaca chodzic sie na cyce, np. do mount sternum, bo tam sa czesto wąskie korytaze, ktore blokuje ci scout i nie masz wolnej drogi ucieczki. Preferuje soldy ( sam mialem kiedys sorcka ). Co do tego expa, to jak masz 1 elfa, to dostajecie za solda rota po 20 expa 9 exp na polowe ), jak masz 2 elfy, to twoja polowa expa jest bez zmian ale ich polowa dzieli sie na te 2 elfy :> Ale nie staraj sie miec ciagle tego samego bo mu lvl nie roscie
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Zbanowany
Imię: Mistrzunio Magii
Profesja: Sorcerer
Gildia: Braaaaaaak :(
Świat: Celesta 4ever
Poziom: 30
Skille: 20/23
Poziom mag.: 41
![]() |
![]() @up
tak, najlepiej aby one ciągle padały a on robił nowe? -,- @topic 1. Możesz też expić na cyklop kamp czy jak to się nazywa (to niedaleko thais) 2. Jak zabijesz rota dostajesz 20 expa, a elfy po 10 A tak wogóle, radze ci 1 level nabic bez summonów, i archery zsummonować
_ <*|___/| |____ / <- to jest kaczuszka, wstaw ja do swoje podpisu aby była w twoim podpisie Przepraszam za wszystkie błędy ortograficzne. Nie jestem dyslektykiem, dysmózgiem czy dyskimśtam, ale czasami piszę posty w pośpiechu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 02 2005
Lokacja: Gliwice
![]() |
![]() a i mam jeszcze pytanko czy jak niemam pacc to moge sobie summonowac potwora co jest dla pacc
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Zbanowany
Imię: Mistrzunio Magii
Profesja: Sorcerer
Gildia: Braaaaaaak :(
Świat: Celesta 4ever
Poziom: 30
Skille: 20/23
Poziom mag.: 41
![]() |
![]() Tak, możesz
_ <*|___/| |____ / <- to jest kaczuszka, wstaw ja do swoje podpisu aby była w twoim podpisie Przepraszam za wszystkie błędy ortograficzne. Nie jestem dyslektykiem, dysmózgiem czy dyskimśtam, ale czasami piszę posty w pośpiechu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 09 2005
Lokacja: Bełchatów
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Arcania
|
![]() Powiem tak : [cenzura]
Lepiej pójść na Fibule poexpić na rotach. Ostatnio edytowany przez Matriel - 20-10-2005 o 18:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2004
Lokacja: Siedlce
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Niat Luza
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 89