|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Przasnysz
|
![]() ... jak wpisywałeś je podczas pobytu trojana na kompie , to jesteś hacked ... jak ktoś pisze ściągnij trojana , to cie hackne , to ludzie sie zaraz zlatują i przeciążają łącze , bo każdy chce trojana , ale free MPA to nikt nie chce
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 09 2005
Profesja: Knight
|
![]() kurdeeeeeeeeeeeee...... Wiesz jak sie go pozbyc??? jak zmienic szybko pasy?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Przasnysz
|
![]() ... najpierw by wypadało sie go pozbyć , ale nie za bardzo wiem , jakiegoś mocnego anti-vira ściągnij albo niech ktoś bardziej doświadczony Ci powie ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Omg co za kolesie...
To ze masz trojana to nie znaczy ze moga ci haknac, myslisz ze kazdy trojan dziala na zasadzie keyloggera? moze masz innego trojana niszczy ci pliki itp. Keyloggera jakbys mial moglbys sie bardziej martwic a jesli masz trojana i nic gorszego ci sie z kompem nie dzieje to nie wpadaj w panike ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2005
Imię: Fercarth
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Royal Angles
Świat: Guardia
Poziom: 138
|
![]() Jak ci go nie moze usunac a masz zaktualizowana baze wirusow to pewnie go latwo nie usuniesz. Jesli masz czas, to przezuc to co wazne na inna patrycje dysku np D: i zformaztuj C:. Sposob 100% skuteczny choc awaryjny. Ja tak robie srednio co 3-4 miesiace. Najlepiej na D: zaloz sobie katalog z instalkami niezbednych programow. Formatowanie bedzie przebiegalo wtedy o wiele szybciej.
Po formacie zmien tylko passy i jestes w domu. Choc nie sadze, zeby ten trojan to byl keylloger. Pozdro. Ostatnio edytowany przez Terranova - 19-10-2005 o 20:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Weźcie sobie sprawdzcie w wikipedii co to jest trojan, a raczej koń trojański (bynajmniej nie mam na myśli tego patentu spod Troi, ale terminologie informatyczną) zanim swoja niewiedzą po raz kolejny doprowadzicie mnie do łez...
Cytuj:
@Electric Krill Sciągnij sobie avasta klikając <<T U>>. Zainstaluj wersje 'home' (jest rowniez polska wersja dla niekumatych), przeskanuj kompa i napisz podziekowania bo bedziesz mial problem z głowy.
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. Ostatnio edytowany przez Magus - 19-10-2005 o 22:55. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2005
Lokacja: Bełchatów
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sheami Knight
Profesja: Knight
Gildia: Dust Eartes