|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2004
Lokacja: Zgorzelec
Imię: Gandalf The'Magic
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Children of chaos
Świat: Refugia
![]() |
![]() Ogladalem ten filmik jeszcze zanim zostal tu umieszczony i zaden z kolegow niechcial mi zdradzic szczegolow ale jak go obejrzalem to az mnie zatkalo naprawde warto obejrzec (przewinac do 2 ostatnich minut i zobaczyc koncowke) . Moze po tym nabierzecie respectu do hydr! a raczej napewno
![]()
Hail !REFUGIA! Gandalf the'magic ![]() Blade'Massters ![]() Luchese Mc'Namaren ![]() ___________________________ Jest jedna zecz dla ktorej warto zyc TIBIA! I nie zmienia sie nic ! !----::::::::::::::::::::::::::----! ! ---:-!<..L: ![]() !----::::::::::::::::::::::::::----! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Padlem
![]() Jesli Chce ktos zobaczyc ten filmik z mojej perspektywy(osoby padajacej) zapraszam : http://rapidshare.de/files/6536473/Hydry.rec.html Szybko Sie Ordobi ![]() pozdro.. ![]() -Rolff- |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fimik spoko ale szkoda deda
![]()
Come along follow me as I lead through the darkness As I provide just enough spark that we need to proceed Carry on, give me hope, give me strength Come with me and I won't steer you wrong Put your faith and your trust as I guide us through the fog To the light at the end of the tunnel We gonna fight, we gonna charge, we gonna stomp, we gonna march Through the swamp, we gonna mosh through the marsh Take us right through the doors |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2004
Lokacja: Śrem
Stan: Niegrający
|
![]() Widze Voodom dobrze Ci na Refugii xD. Nadal w czolówce lvla... GL
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gratki dla tych panów XD
Wiedziałem, że pierwszymi filmikami z Refugi będą Hydry... Filmik jest fajny, ale się naczekałem aby sciągnąć, bo net mi siada (kochany Metronet....)
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie moja wina, że 2 posty... Jak któryś modek bedzie mugł niech skasuje ten 2 i git (czyli ten...)
![]() Welcome to IRC, where the men are men, the women are men and the little girls are FBI agents. (+Nekrofil) uptime: 4w 3d 2h 31m 17s :: record: 9w 6d 13h 16m 11s <- KNEEEES NUBS! Ostatnio edytowany przez Fire Necromacer - 24-10-2005 o 17:40. |
![]() |
![]() |