|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2004
|
![]() Dabek ostatni temat zamknął ale nie zrozumiał mnie do końca . A więc :
Dostałem bana bo (zdaje mi się ) siedziałem na mc z moją 2-gą postką i trenowałem .. dostałem 90 dni (kupa czasu) ale.. : 1. Czy za takie coś nie powinienem dostać mniej ? słyszałem że pierwszego bana dostaje się na 7 dni .. itd. zresztą kolega dostał tylko miesiąc za Makro(nie chce sie targować..to tak z ciekawości ) 2. Druga (moja ) postać która była na Mc bana nie dostała .. 9lvl ale i tak. 3. Co się stanie jeśli kupie pacca ? (nie chodzi o łapówkę !! ) czy pacc mi przepadnie ? czy może zostane odbanowany jak w przypadku "invalid payment" ?
![]() |
#4 | |||
eX Moderator
Data dołączenia: 31 01 2004
Imię: Dabeek
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 100
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmm .. no trochę szkoda z tym paccem bo liczyłem na to
![]() ![]() "until deletion because of invalid payment" - ale to z Mc nie jest związane w ogule ![]() dalej ( tam gdzie o paccu pisze: Nov 22 2004 Tibia Premium Account for 3 months (90 days) Oct 24 2005 Canceled payment of 22.11.2004 (90 days) Może to ban za pacca ? Dalej (joz w criminal records ) : Account Banishment - Banishment of the complete account. For the duration of the banishment no character of the account may log into the game. I tu sie powtarza: Reason: invalid payment Ale na community nie pisze o banie nic . Mój nick : Kawior
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Od długości bana zależą różne czynniki. Nawet, w pewnym stopniu humor wystawiającego
![]() I nie żal się że to kupa czasu. Mógłbyś dalej grać, jakbyś żadnego macra nie używał. Nieprawdaż? A z Paccem... Tak jak Dabek powiedział: To nie Polska, tam nie ma wszystkiego na pieniądze ![]()
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() uzywalem mc .. może Gm miał zły dzień ?
![]() aha no i jecze ..: ja nie chcę im dawać łapówki . A bron Boże !
yep Ostatnio edytowany przez MS_nake - 25-10-2005 o 15:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() dostales bana za invalid payment a nie za mc, a 90 dni to nie dlugosc bana tylko twojego pacca za ktorego zaplaciles. Bana bedziesz mial az do momentu wykupienia nastepnego pacca. Prawdobodobnie kupiles pacca za tibijska kase i ten ktos cofnal paymenta ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oo wraca mi nadzieja ....
![]() ![]() ![]()
yep Ostatnio edytowany przez MS_nake - 25-10-2005 o 15:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
eX Moderator
|
![]() Cytuj:
1. Naucz się angielskiego 2. Naucz się czytać ze zrozumieniem Przecież wyraźnie pisze że ban nie jest za macro czy mc, tylko za nieprawidłową płatność, a nie jest na 90 dni, tylko na zawsze. Nieprawidłowa płatność = 22 Nov 2004 kupiłeś pacc,rok później 24 Oct 2005 anulowałeś płatność (ktoś ci kupił pacc za gp i anulował pacc? kupiłeś postać i poprzedni właściciel to zrobił? Przykro nam, obie te rzeczy są zabronione, trzeba było pomyśleć...) I w tym przypadku rzeczywiśćie jedynym rozwiązaniem jest kupić pacc (tyle tylko że jak go kupisz to nie będziesz go miał, bo kasa pójdzie na opłacenie tych 90 dni sprzed roku za które płatność została wycofana). Na community nie pisze nic, bo ukryte są szczegóły konta. Ostatnio edytowany przez Dabek - 25-10-2005 o 15:26. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Olsztyn
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: amera
Poziom: 134
Skille: 103/90
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() hahaha ban na 90dni l0l! największy jaki widziałem to 30dni...i chyba taki jest największy...już ziomek możesz sobie robić nowego chara =] a kawiora czy jak mu tam straciłeś...strasznie mi przykro xd
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Jaroslaw
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
MS_nake wlasnie takiego dostal.... ban za invalid payment o ile sie nie myle jest na ~180 lat
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Przeglądnąłem informacje na temat PACC-a, ale nie widzę możliwości anulowania płatności. Wydawało mi się że jesli się zapłaci, to nie można potem tego odwołać. O co chodzi ? Jak można anulować PACC-a ?
![]() |
![]() |
#15 | |
eX Moderator
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Lokacja: Warszawa
Imię: Tomasi
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Arcania
|
![]() to powiedz mi jedno czy jezeli (czysto teoretycznie
![]() ![]()
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() ok !
teraz rozumiem, czyli są to operacje bankowe. Ale zgadzam się z Thomasi'm karta musiała być kradziona ( przyznaję się do kupna postki ![]() Tylko tak można wyjaśnić prawie roczny odstęp od zapłaty za Pacc-a i jego odwołaniem. Kupiłem postke od oszusta ![]() ![]() Spróbuję to odkręcić ....
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Lokacja: Warszawa
Imię: Tomasi
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Arcania
|
![]() no przynajmniej ja tak uwazam...bo moim zdaniem jakby kazdego pacca mozna bylo wycofywac w 89 dniu to praktycznie kazdy noobchar/druid by mial w tibi pacca
![]()
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2004
Lokacja: Piła
Stan: Aktywny gracz
Imię: tasanko
Świat: Honera
Poziom: 64
Skille: 80/79
Poziom mag.: 6
|
![]() no wlasnie ja tez juz nie czaje tego cofania kasy za pacc! spotkalem dosc duzo ludzi ktorzy maja ten problem(kupowali pacca za kase tibijska-nooby z nich ale coz dla pacca zrobia wszystko) i co wszyscy ktorzy im placili to placili kradzionymi kartami ??? a moze jakis szczyl podpieprzyl mamie karte zaplacicil matka sie dowiedziala naj%^&* maluchowi i poszla cofnac kase
![]() a wracajac do tematu jak chcesz sie cieszyc paccem to musisz kupic polroczny albo roczny bo jak kupisz na 3 miechy to Ci tylko zdejma bana.A jak nie kupisz pacca to masz po postaci. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie chciałem ryzykować z dłuższym okresem i kupiłem 3miechy PACC.
To działa ! Ale tylko zmazało moje winy i dalej jestemFACC ale bardzo szczęśliwy . Dobre i to. BARDZO DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA POMOC
yep Ostatnio edytowany przez MS_nake - 25-10-2005 o 20:19. |
![]() |
![]() |