|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
|
![]() Witam
no wiec pierwszy problem, według tibijskiej terminologi zostałem ztrapowany, jestem pierwszy raz na mainlandzie w thaos i miło mnie powitano. w karzdym razie niewiem co mam robić, czekać az ktos to przesunie, czy wylogować sie i zapomnieć -_- |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Master Alucard
|
![]() Nie lepiej po prostu zniszczyć przedmioty torujące drogę? Klikasz <prawym przyciskiem myszy> na swoją broń. Wybierasz "use with ..." i <lewym przyciskiem myszy> na przedmiot blokujący drogę - tę czynność czasem należy powtórzyć kilkakrotnie. Po niektórych przedmiotach (np. krzesła, parcele) można po prostu przejść.
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() może i lepiej, ale niewiedziałem ze mozna niszczyć meble
![]() ale z tego co zauwazyłem, rodem nieda sie "use with" Ostatnio edytowany przez tragiczny - 04-01-2006 o 11:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Master Alucard
|
![]() Cytuj:
Możesz także sie po prostu wylogowac i poczekać kilka godzin, ewentualnie do najbliższego save serwera - po tym czasie powinienes być wolny.
![]() |
![]() |