|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Tu cos od Aniazonki
![]() 100lvl ![]() ![]() Hatka: ![]() Hardcore: ![]() Hardcore 2 xD: ![]() Behe Quest: ![]() Kosmos w tibii: ![]() Ostatnio edytowany przez Hary Mary - 29-10-2005 o 14:40. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Masz pozwolenie na zamieszczanie SSow Aniazonki ?? I zamieszczaj swoje SSy a nie jej!!! -.-"
do you think it was you who decided to come here ? do you think it is you who makes the choises in your life ? do you really think it matters what you think ? it was destiny's path which brought you here... without knowing it you have been chosen to witness this gathering of 25 thousands infected souls... tonight you will learn about the ways of destiny's path... after this your life will never be the same... WWW.OVERBIZZ.INFO |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Tak mam pozwolenie,mowila ze pozniej napisze ze je mam bo teraz niema czasu -.-
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2004
Lokacja: Za 7 górami, za 7 lasami ..
Imię: Ziober
Profesja: Elite Knight
Gildia: Mercenaries Incorporated
Świat: Secura
Poziom: 155
Skille: 97/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Temat o Securze juz istniej od dobrych kilku miesięcy wystarczyło użyć funkcji szukaj a niezakładanie kolejnego tematu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: Newcastle
Stan: Na Emeryturze
Imię: Zeff Dragon
Profesja: Elder Druid
Poziom: 176
Poziom mag.: 76
![]() |
![]() chetnie bym cos umiescil... ale za to ze umiesicles ss-y tej.. ekhm aniazonki przestalem cie lubic -.- i nie umieszcze, a w ogóle taki temat juz jest sam go zalozylem wystarczy posuzkac i odswiezyc -.-
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Ale ja doniej napisalem na tibii i zapytalem czy da jakies screny na tibi.pl a o na na to nieche mi sie.to ja zaproponowalem ze w jej imieniu dam e zdjecia a ona puzniej napisze ze to prawda -.-
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 06 2005
Lokacja: Chorzów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Aniazonka
Profesja: Elite Knight
Poziom: 163
Skille: 99/96
Poziom mag.: 8
![]() ![]() |
![]() Hary Mary miał pozwolenie na danie tutaj moim SSów...
A tu jeden SS odemnie: ![]()
![]() |