![]() |
#1 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2005
|
![]() Strona poprostu super!! Gra w "papierowe" rpg tylko na forum!! Wygląda to tak:
W specjalnym temacie prowadzone są zapisy, a w innym się gra!! Reszta tak jak w papierówce, czyli GM mówi co robią NPC i co się dzieje a gracze mówią jakie ruch wykonują!! Grać można w D&D, Warcraft'a i Warhammer'a!! BRZMI ZAWILE ALE WCIĄGA JA ODKUŻACZ FIRMY <wstaw swoją ulubioną firmę> oto link do forum: http://www.webplus.d8b.pl/comp/forum...f5a71&idm=7116
(\_/) (O.o) (> <) pomagam zapanować nad światem, skopiuj tego króliczka do swojego podpisu aby się dołączyć!! MUHAAHAHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAH!!! \,,/d-.-b\,,/ to jest ziomal, pomagam mu nakłonić ludzi żeby słuchali Hip-Hopu i Rapu. Skopiuj go do swojego podpisu jeśli chcesz pomóc i lubisz Hib-Hop i Rap Cytuj:
http://webplus.d8b.pl/comp/forum/index.php?idm=8089 |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ta metoda jest stara jak świat i praktykowana od dawna... A sajt jest crapiaty, bo faworyzuje only D&D, Warhammera i Warcrafta (żeby było śmieszniej - Warcraft, Starcraft i Star Wars RPG to praktycznie kalka zasad D&D...).
No i wygląda mi to na reklamę nie sposobu prowadzenia sesji, ale strony.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Wolbrom
![]() |
![]() A ja nie słyszałem jeszcze o takim czymś więc z chęcią spróbuje, thx za linka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
|
![]() narazie jest tylko D&D, warhammer i warcraft, ale są plany nad dodaniem jeszcze diablo, starcrafta i Herosów
![]() ![]() ![]()
(\_/) (O.o) (> <) pomagam zapanować nad światem, skopiuj tego króliczka do swojego podpisu aby się dołączyć!! MUHAAHAHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAH!!! \,,/d-.-b\,,/ to jest ziomal, pomagam mu nakłonić ludzi żeby słuchali Hip-Hopu i Rapu. Skopiuj go do swojego podpisu jeśli chcesz pomóc i lubisz Hib-Hop i Rap Cytuj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 12 2004
Lokacja: W moim domu
Stan: Rookstayer
![]() |
![]() Ej na tym forum gra sie słownie ? czyli gościu pisze tekst na forum czy jak ? możesz mnie oświecić ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
|
![]() tak gra sie słownie, piszesz czynność a GM mówi czy ta czynność się udała czy nie, pomijając np. Ide do <nick-gościa> i mówie blablabla
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A gdzie Wampir/Wilkołak? Albo balladniki (czyli RPG umowne, z własnymi zasadami, ale kreowane jak zwykłe opowiadanie z kilku punktów widzenia)?
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
|
![]() jest dział RPG bez zasad, tam można zrobic RPG'a na własnych zasadach
![]() ![]() a co do Herosów są juz ustalane zasady, jestem tam modkiem i wiem conieco o rozgrywce
http://webplus.d8b.pl/comp/forum/index.php?idm=8089 Ostatnio edytowany przez FakeMan - 31-10-2005 o 09:38. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2005
Stan: Niegrający
Profesja: Druid
Świat: Refugia
Poziom: 120
Poziom mag.: 66
|
![]() Zalogowalem sie na tej stronie i musze przyznac ze zapowiada sie ciekawie. Jedynym mankamentem moze byc mala liczba uzytkowniku, ale mysle ze to sie wkrotce zmieni gdyz sama stronka jest chyba nowa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
|
![]() popieram Ghosta..
to jest czysta reklama.. na każdym forum można prowadzić sesję.. a nawet i na tym były jakieś sesje, o czym wiem, choć nie jestem tu tak długo.. chcecie linków? mogę podać kilka, ale obawiam się, że w wielu przypadkach może się to przyczynić do zaśmiecenia tamtych for, przez noobki, które zajrzą do tego tematu, zapiszą się tam i będą spamować.. i tylko niewielki procent zainteresowanych wykaże się większą klasą a to, w jakim systemie się prowadzi sesje, to już jest wyłącznie wola MG, a nie stronki, w jakim on chce prowadzić, w takim ona będzie sama wiem na ten temat dość sporo chyba, jako że grałam jeśli nie kilkanaście, to kilkadziesiąt sesji prowadzonych w ten sposób.. radziłabym raczej zobić z tego tematu coś na wzór - co myśli się o sesjach prowadzonych w ten akurat sposób, inaczej miernie oceniam temat.. d.Taube
Time after time, while their bodies lie sleeping, incarnate they in the bodies of men. Teaching and guiding onward and upward, out of the darkness into the light. she lost somewhere her time.. get me known if You find it for me XD mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć.. |
![]() |
![]() |