|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Carlin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Knight Simon Dark lord
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Evil Shadows
Świat: Harmonia
Poziom: 36
Skille: 20/24
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() mam problem z programem hamachi czyli programem do tworzenia własnej sieci ściągnąć się ściągnie ale jak chce go zainstalwoac pisze że "program wykonał nie prawidłową operacjei na stąpi jego zamnknięcie itd.itp." co może być przyczyną prubowałem wszystkiego defragmentacji,scandiska,nawet przeskanowałem antyvirem tak dal zasady ale nic nie było system mam win98
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: III RP
|
![]() Hmmm....
A może spróbój na googlach na grupie dyskusyjnej jakiejs?
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() A na stronie głównej jak byk stoi, że Hamachi działa tylko pod systemami Win 2k/Xp...
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czasem trzeba czegoś więcej, niż tylko naciśnięcia "download" na stronie głównej.
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |