|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 03 2004
![]() |
![]() Na forum często pojawiają się tematy "jestem hunted", "co mam zrobić, grożą mi" itp. Dlatego właśnie postanowiłem założyć ten temat, by wszystkie metody, sposoby, tricki uporządkować w jedną spójną całość. 8)
W naszym tibijskim życiu niejednemu z was grożono. A, bo mu się odgryzłeś, bo jedno expowisko za małe dla dwóch osób, a bo nie jemu a temu coś sprzedałeś... Nieraz są to zwykłe groźby ludzi, którym się wydaje, że są tacy charyzmatyczni, że każdego wystraszą. Lecz reszta przypadków ma niestety znajomości. Można rzeczywiście obrobić. Wtedy(jeżeli sami nie mamy szans na pomoc z zewnątrz) trzeba negocjować. Jak wspomniałem w pierwszym akapicie, w tym temacie należy pisać sposoby, tricki, jakieś sztuczki na negocjacje, poznawanie i czasem może nawet blefowanie osób grożących. Zapraszam do pisania. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków
|
![]() Mówi się - "I'm protected by <imię wysokiego lvlu>". Zresztą takie osoby często o tym zapominają. Wystarczy się nie logować przez 2-3 dni.
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj
![]() |
![]() Na pewno czlonkowstwo w gildii kilkakrotnie zmniejsza szanse przesladowan. Po drugie: Nie placic haraczy. I tak nie wiadomo, czy to im wystarczy. Po trzecie. Dac sobie na tydzien lub dwa spokoj z Tibia. Moze znajda sobie kogos innego i zapomna o tobie.
*&&&**********&&&&&&**&&& &***&********&&****&&&***& *&***&******&&******&&&***& **&***&***&&&***&&***&&&***&***&&& ***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***& ****&*******&&******&&***&*******& *****&*****& &&****&&*****&*****& ******&&&&&***&&&&&&*******&&&&& |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2004
Stan: Początkujący
Imię: Wiatrak De'Omerta
Świat: Arcania
Poziom: 150
Skille: 94/91
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() Ostatnio zauważyłem:
Próbuje mnie ktoś zastraszyć a ja nic Atakuje mne a ja nic Zjeżdża mnie do połowy hp ja się uham chłopak dostaje dwa razy z sd i daje sobie spokój po pierwsze ma czache po drugie dostaje hity po 80-90 a ja się wogóle z miejsca nie ruszam many jest zly i ucieka żeby go ktoś nie zauważył ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2004
Lokacja: Szczecin
Imię: Wicheer
Gildia: Green League
Świat: Furora
Poziom: 85
Skille: 89/87
Poziom mag.: 6
|
![]() metody ktore ja stosuje to:
1.Mowie ze mam druga postac na wyzszym od goscia lvl 2.Strasze kolegami ![]() 3.Niegram w tibie pare dni gdyz ten co grozi bardzo czesto o tym zapomina 4.Uciekam na pare dni do innego miasta 5.Nieprzejumuje sie tym i gram normalnie dalej Kazda z tych metod jest dobra ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Stan: Aktywny gracz
Imię: Demiphant on Galana
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Powerpuff Girls
Świat: Galana
Poziom: 100
Skille: 97/70
Poziom mag.: 20
|
![]() 1.Mówię,że tylko odkrywam mape
![]() 2.Mówię,że szukam czegoś tam i oni często mi dają ![]() 3.Uciekam ![]() 4.Strasze znajomymi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() hmm, nie chcem nic mówić, ale wy nie myślicie (specjalnie) bo po co po pięć razy powtarzacie te same triki??? I tak prawie wszystkie nie wychodzą - nigdy nie można liczyć że ktoś zapomnie, bo nas dorwie w ostatniej chwili (jak wracamy z bardzo udanego hunta z kilkoma k i połową życia
![]() ![]() Czarodziej 30 level, posiada plecak sd i uh Druid 30 level, posiada plecak uh i hmm Knight 25 level, posiada plecak uh i hmm (mogą być sd) Paladyn 25 level, posiada łuk, dużo strzał, strzały zatrute na początek aby cokolwiek odbierały, może być jush kusza i bolty (tesh te lepsze), Osobiście polecam czarodzieja, ale w końcu nie każdy go ma... Mam jeszcze jedną rade co do uciekania: jesteś w: Carlin, uciekaj do Venore Ab, uciekaj do Venore Thais, uciekaj do Venore albo wogóle nie graj w tibie ![]() To były podstawy, zaczepistego fuksa masz, jak jesteś posiadaczem pacca a on pacca nie ma - oczywiście edron się kłania ![]() Proszę nie rozprowadzać tego poradnika ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 05 2004
|
![]() Mowicie ze tak latwo postraszyc silniejszymi kolegami!! A jak straszy was najsilniejsza postac na danym świecie(tzn Isarze) to co mam zrobic?? A to jeszcze mowi ze zgine za to ze nie przeslalem bp of hmm za free!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2004
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Niegrający
Imię: Sir Soulfire Strike
Profesja: Knight
Świat: Aurea
Poziom: 25
Skille: 75/75
Poziom mag.: 4
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 05 2004
Stan: Na Emeryturze
Imię: Adamantite
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
|
![]() lol ja jak sie dostałem na maina przylazł do mnie Dorfarat i łaził za mną a potem napisał że jest z thais i żebym go oprowadził no to czemu nie
![]() aha a jego jeden dead to cyc ![]()
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2003
![]() |
![]() Hmmm widać jakie macie doświadczenie.Nie rozśmieszajcie mnie że straszenie nieistniejącymi kolegami cokolwiek daje bo to tylko jeszcze bardziej w*****a oprawcę i jest oznaką n00bostwa.I tak ci nikt nie uwierzy.Oczywiście ucieczka jest najlepszym sposobem.Jednak gdy jest się huntowanym na poważnie dobrze jest dać w łapę jakiemuś high levelowi na serwie aby kolesia zastraszył(zabójstwa nie na kieszeń biednej ofiary ale wstawiennictwo starczy
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 01 2004
|
![]() Jak mi groża to tym sie nieprzejmuje lecz jak przechodzi do czynow i jak mam zamala liczbe UH-ow i zgine to niechce byc w skorze tej postaci. Mam 3 postacie druid 13lvl i 30mlvl (do runkow) pallka 25 lvl (70/55) i rycerza 28lvl (65/63) i tymi 3 postaciami sie odgrywam druid z SD wali pallek wali z beltow a rycerz blokuje. Ale przewaznie mam 1-2 BP UH-ow i jak mnie wali to uciekam do miasta albo do kumpli i ich lejemy. A jak zgine ktos z kumpli to w 10-20 idziemy (4-8 FE) i koles ma przesrane lacznie z kumplami.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2003
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |