|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
Stan: Aktywny gracz
|
![]() siema, mam problem bo kupiłem pacc w ten poniedziałek i nie wiem gdzie jest jakies fajne miejsce do lootbagow, jesli ktos podpowie to hunty, jestem knightem 22 level skille 71/71 plz wezcie zapodajcie jakies fajne miejsce do lootbaga lub hunta dla pacc!!
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2005
Lokacja: P-ń
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Proponuje tomb przy ropie na północ od ankrahmun.
Jeśli chcesz mapke, to poszukaj w poradnikach, tam jest przewodnik po ankrahmun.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2004
|
![]() Do lootowania i tak najlepsze są Mintwallin/Senja/Mino pyramid :S
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2004
Imię: Kahuno
Profesja: Sorcerer
Świat: Nebula
Poziom: 53
Skille: 19/22
Poziom mag.: 48
|
![]() Jak dla ciebie dobrym miejscem mogą być minosy na północy Darashi(Dobry loot, mało uh zchodzi), niektóre tomby (dużo kasy taki sobie loot) lub soldiery w kopalniach obok kazo (baaaaaaaardzo dużo loota).
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2004
Lokacja: Wrocław
Imię: Cos, co jesz z Sosem
Profesja: Elite Knight
Gildia: Hogwart
Świat: Kyra
Poziom: 50
Skille: XxX/xXx
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() @up
po co 30lvl?? Scaraby nie walą jakiegos "evul" combo, wystarczą skille + 4Mlvl & UHy (fakt że na mniejszym lvl będzie szło więcej UH) No i pytał się o miejsca dla Pacc ![]() O Soldkach napewno wie @Topic Ja proponuje Tomby pod Oazą, Fajny i w miare bezpieczny Exp Możesz tam siedzieć do 40lvl (chodzi mi o poziom -2)
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() thx, a możecie mi powiedzieć coś więcej na temat minosów w tej piramidzie na północ od darashi duzo ich tam jest, bo jest miejsce takie kolo kazoo mino mount tam jest duzo archerow gdzie lepiej chodzic?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2004
Lokacja: Racibórz
![]() |
![]() Na mino pod piramida jest duzo magow i archerow, nie polecam. Jak tylko do lootowania to polecam tar tomb, pierwszy poziom z potworami. Duzo ghouli i skele, xp dosc ladny do 30 lvlu, a vikingi i brassy mozna sprzedac za 66 i 30 gp na darashi.
Pozatym Oasis tomb jak juz ktos powiedzial ale tylko prawa i gorna odnoga na poziomie -2 bo na dole i po lewej stalkery. Jeszcze jeden tomb to tomb na zachod od ankh, poziom -1, sporo ghouli i kilka skarabow. Na wschod od ankrah w tombie mozna z hmmkami bo tam niekiedy stalker. Hum, jeszcze mozesz sprobowac tomb w ruinach poziom -1, calkiem sporo scarabow i larv. Z lootu jeszcze hm... na edron cyclo raczej nie, chociaz skille masz ladne. Jak masz troche uh to idz na scaraby, dosc ladnie beda padac z 2-handerem, a za uhy sie zwroci na pewno.
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2004
Profesja: Elite Knight
Świat: Keltera
Poziom: 87
Skille: LIPNE:P
![]() |
![]() siemandero:>
chciałam się spytac, czy scaraby będą opłacalne dla 40 lv knighta,ze skillami 70/70? @edit:z eq crus helmet, crown armor, knight legs, bright sword lub gs i medusa shield
bbbbęęe ? Ostatnio edytowany przez Pirko - 29-10-2005 o 13:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2004
Lokacja: Racibórz
![]() |
![]() @up za Uhy ci sie zwroci + jakies 500 gp zysku na godzine.