|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 10 2004
|
![]() Chciałem zamieścić tutaj swoje zdjęcia z GS hunta, miłego oglądania i proszę o komentaże.
ekipa to: 29lvl knight Nugafi, skille 68/67 (ja ![]() 23lvl paladin Nagrix 37lvl sorcerer Makko podwójny hit z HMM ![]() znowu podwójny hit, tym razem bolt i HMM ![]() ała to bolało ![]() ![]() GS nadal się stawia bo podwójnym hicie ![]() ![]() ![]() no i zdychaj GSku ![]() ![]() ![]() mocna salwa w pajączka ![]() dobrze, że nie udeżył mocniej ![]() ![]() ![]() ![]() czasami było groźnie:> ![]() jeden z mocniejszych hitów ![]() ![]() i znowu silny hit ![]() dobić go, dobić go!! ![]() ![]() jakiś najarany ten GS chyba ![]() loot po 2,5godzinnym GS huncie ![]() Co prawda loot nie był najlepszy ale zabawa była fajna ![]() Ostatnio edytowany przez Nugafi - 26-10-2005 o 21:41. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2005
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
Imię: Barani Mera of Guardia
Profesja: Knight
Gildia: Mroczni Inkwizytorzy
Świat: Guardia
Poziom: 54
Skille: 79/78
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() ladne ale nie takie jak moje z gs huntu wejdz w temat SSy by Barani Mera of guardia i looknij na hunt z gsami tam bylo dopiero bylo hardcorowa combosy w gsa za 80,60,40,50 ;] w porownaniu do twoich to twoje sa dobre choc nie lepsze niz moje ;]
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Krakow
|
![]() 2xUP: 29lvl knight Nugafi, skille 68/67 (ja) czytaj dokladnie
![]() Topic: ss nawwt ladne, no ale braklo farta na loot... GS to zawsze kosztowna wyprawa i kłopoty z lotem... Nie radze, ale jak powiedziales, zawsze zabawa świetna ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
Lokacja: Polska
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Candia
Poziom: 78
![]() |
![]() Wszystko aldnie pieknie tylko cemu blokowales na full atk?-.-
![]() |
#6 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 10 2004
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 07 2005
Lokacja: w Polsce ;)
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mistic sorcer ukis
Profesja: Sorcerer
Gildia: Legion Mroku
Świat: Balera
Poziom: 25
Skille: 18/23
Poziom mag.: 30
![]() |
![]() Troche tandetne itemki jak na 29lvl
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2004
Lokacja: Głuchołazy
Stan: Niegrający
Gildia: Dies Irae
Poziom: 314
![]() |
![]() nic specjalnego... ale moze byc...
Czy wierzysz w istnienie Boga? - zapytał fanatyczny wyznawca. Mistrz odparł: "Odpowiem na twoje pytanie, jeśli ty odpowiesz na moje: Czy twoje krzesło jest pierwsze po lewej?". - Po lewej stronie czego? - W istnienie czego? - odparł mistrz |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 07 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Maly Poeta
Świat: THORIA
Poziom: 70
Skille: 9/9
Poziom mag.: 6
|
![]() w****iaja mnie takie teksty "nic specjalnego"
albo "moze byc" jak wam sie nie podoba to nie komentujcie jakby sie wam nie podobalo to byscie wogole nie komentowali docencie to zeblokowal na 29 i nie *******cie takich tekstow... @topic Gz hunta chociaz loot nie ten co mial byc ![]() na drugi raz blokuj na full def jak juz tam ktos wspomnial ale ogolnie OK ! |
![]() |
![]() |