|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2005
Lokacja: Exiva "NCrash" :P
Stan: Aktywny gracz
Imię: Freezhen
Profesja: Paladin
Świat: Trimera
Poziom: 68
Skille: 87/79
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() Mam problem... Otoz wyczerpaly mi sie pomysly
![]() Mialbym prosbe do doswiadczonych forumowiczow typu _Dark_Sven_, Norah ^^, Baradax albo Avager, aby dali mi pomysl na fake'a. Nie mam wogole pomyslu. Niech ktos da mi nazwe i opis co bedzie w fake'u. Tylko bez zadnych POWAZNYCH bo mi przy takich mozg nie pracuje -.-
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Sztockholm
![]() |
![]() Bosh... to ty powinienes decydowac o czym bedzie fake, a nie ktos za ciebie... to tak samo jak by rezyser sie spytal powiedzial sasiadowi zeby mu scenariusz napisal...
Ale dobrze... Zrob moze Fake... o super bohaterze ktory rozwala armie za jednym ciosem [joke mode on] Zrob Fake ze cos sie stalo... np ze ktos umarl i policja, czy co tam tam bedzie, zaley w jakich czasach bedzie myslala ze to on... a on jest niewnny bla bla bla. Mysle ze tyle wystarczy...
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Sproboje zrobic... Zmieszam wszystko w jeden...
![]() New York 1945 Nabór - wszelkie informacje co do naboru są dostępne tutaj. Postępy Prac Graphics - 85% Fake - nie da się określić Ostatnio edytowany przez NCrash - 26-11-2005 o 20:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Kurde.... Kolejny blad tego IE... Chyba sie na firefoxa przejade
![]() New York 1945 Nabór - wszelkie informacje co do naboru są dostępne tutaj. Postępy Prac Graphics - 85% Fake - nie da się określić Ostatnio edytowany przez NCrash - 26-11-2005 o 20:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Topic: Lecz i tk radze ci wymyslec wlasna fabule... Offtop: Oczywiscie polecam ci FireFoxa ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Albo zrob TROJE.Albo chcialem zrobic czasy PRL-u ale takie przeksztalcone i nie pisz __DARK_SVEN__.sven starczy
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2005
Lokacja: Nie powiem...
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Caduro Silverarrow
Profesja: Rookstayer
Poziom: 24
Skille: xx/xx
![]() |
![]() Zrób jakiś Sience-Fiction o Ryckach Jedi albo SW-podobne...
BTW: Już nie Norah ^^ tylko Norah. ![]()
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Norah, nie wygadaj sie! XDDDDDDDDDDDDDDDD
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2005
Lokacja: Nowhere
Stan: Na emeryturze
|
![]() Hmmm...mam pewien pomysł, ale żadnych środków na jego wykonanie, więc powierze go tobie. Czemu? Bo w moim przekonaniu jesteś świetnym twórcą i dasz sobie rade śpiewająco.
Piątka bohaterów jezdzi po zapadłych wiochach i szukają domów, które można odrestaurować i wystawić na sprzedaż. Trafiają na ślad starego domostwa/dworku i postanawiają go odwiedzić (brzmi jak fabuła jakiegoś marnego horroru? Ot i właśnie). Na samym początku wszystko jest w porządku. Dostają do niego klucze, mieszkańcy są przyjaźnie nastawieni, a okolica piękna, jakby wyjęta prosto z jakiejś bajki. Bohaterowie (imiona pozostawiam tobie) wchodzą do domu. Zwiedzają, otwierają każde drzwi, szacują koszty remontu i...nagle okazuje się, że nie potrafią znaleźć drogi do wyjścia. Dodoatkowo każdy z nich zostaje odcięty od pozostałych i stara sie wyjść na własną ręke. Powoli wnętrza stają się coraz bardziej przerażające, pokręcone. A zmrok się zbliża. Wtedy na jaw wychodzą najgorsze ludzkie lęki. Tylko, że domostwo potrafi je urzeczywistniać. Ogólnie chodzi mi o to, żeby pokazać jak bohaterowie staczają się w odmęty obłędu, jak samotność w strasznym otoczeniu niszczy psychike...nie wiem czy ci sie to spodoba, ale prosiłeś o pomysły, więc ci jeden daje ![]()
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() @up
Cos w stylu 13 duchow?Uwielbiam ten film ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() @UP:
Niom, coś w tym stylu ![]() Jeżeli autorowi się nie spodoba, to ja nie mam nic przeciw wykonaniu tego scenariusza przez kogoś innego... @Topic: Teraz niedopowiedziana reszta. Jeżeli chodzi o imiona bohaterów, to pozostawiam je w gestii autora, ale fobie, to już coś innego. Nie mogą tobyć takie "oklepane" strachy...tzn mogą, ale nie wszystkie. Ja to widze tak: #1: arachnofobia #2: klaustrofibia (teraz uwaga!) #3: lęk przed odrzuceniem/samotnością #4: lęk przed wyśmianiem #5: lęk przed podejmowaniem decyzji Co wy na to? Byłby to materiał na fake?
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mój drugi post sie nie chciał pokazać, dlatego walnąłem podwójnego...pseplasiam.
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Raty i cave raty VS węze bugi spidey i inne owady. Hehe. Zrób nielegalne wyścigi samochodowe albo lepsze! TITANIC (najwyzej tibianic) albo hhmmmm juz wiem historia jakiegośzespołu muycznego np "tIbIanS"
![]()