|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 07 2005
Lokacja: Tczew
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Celesta
![]() |
![]() Ostatnio kilka razy spotkałem się z tym, że ktos mi lub komuś żucał pod nogi taki żółty ogień. On nie zadaje obrażęn, pojawia sie na obszarze jak fire bombe i bardzo szybko znika. Powiedzcie co to jest i jak takie cos zrobić. Od jakiegoś czasu się juz z tym głowie
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Zbanowany
Imię: Mistrzunio Magii
Profesja: Sorcerer
Gildia: Braaaaaaak :(
Świat: Celesta 4ever
Poziom: 30
Skille: 20/23
Poziom mag.: 41
![]() |
![]() Wyjdź pod depo, rzuć cały swój ekwipunek, potem zwiewaj ile sił w nogach. Jak się pojawi napis rat plague in thais, to biegnij do któregokolwiek respawnu smoka. Tam będzie smocza księga, i nauczysz się z niej robić żółty ogień.
A tak na serio to rzuć fire fielda/bomba/walla na świecie non-pvp ^ Nie zauważyłeś tego tekstu?
_ <*|___/| |____ / <- to jest kaczuszka, wstaw ja do swoje podpisu aby była w twoim podpisie Przepraszam za wszystkie błędy ortograficzne. Nie jestem dyslektykiem, dysmózgiem czy dyskimśtam, ale czasami piszę posty w pośpiechu. Ostatnio edytowany przez sceptile - 02-11-2005 o 17:59. |
![]() |
![]() |
#3 |
Master Alucard
|
![]() @up
jak juz sie odzywasz to chociaz rob to na temat. @up nie @Topic Zolty ogien wystepuje tylko na swiatach typu non-pvp. Jest to ogien z fire fielda lub fire bomby. Nie dziala on na innych graczy, tylko na potwory. Jest zolty, zeby inni mogli rozroznic, czy to "ogien naturalny" zadajacy obrazenia, czy po prostu fire field/fire bomb.
I am Sirius son I am the infinite space I am the most conquering One Ostatnio edytowany przez Shinjix - 02-11-2005 o 20:49. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 07 2005
Lokacja: Tczew
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Celesta
![]() |
![]() Dzięki za odpowiedzi
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
Profesja: Elite Knight
Poziom: 168
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
Dodam tylko że na światach non-pvp ten "żółty ogień" pali się ok. 5x krócej podobnie jak inne fieldy ( trochę za topic wyszłem ale to tak dla ciekawostki ) |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2005
Lokacja: W domu przed monitorem
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lunnix
Profesja: Paladin
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
:O! Heh, nawet o tym nie wiedzialem, myslalem ze zolty ogien jest robiony tylko na Fake'ach przez ludzi ;] |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() po prostu zółty ogień jest na no-pvp i nie zadaje obrażeń dla graczy close topic
|
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
Imię: Wez Nie Kozacz
Profesja: Knight
Świat: solera
Poziom: 8
Skille: zmienne
|
![]() spal roche zoltych rysikow, bedziesz mial zolty ogien ;- )))