|
Notki |
Tajemnice Rookgaardu Wyspa początkujacych. Każdy tutaj zaczyna... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 01 2006
Lokacja: Lublin
Stan: Rookstayer
Imię: Ilawin Wiki
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Neptera
Poziom: 13
Skille: 19/21
![]() |
![]() Hmmm, a więc tak. Roockstayerów dzielę na 3 kategorie:1. Noob Roockstayer ham, który blokuje inncyh przesuwa przedmioty innych playerów oraz nie ma szacunku. Przeklina nazywa wszystkich noobami. Jak widzi pierwszy lvl który ma red life nawalaja go 4 raty nie wspomoże, mimo to ze wie ze on nie ma prawie nic, kradnie co się da i kłamie w przypadku trade( widzialem facetke, która chciała kupic plate shield, a ja miałem na sprzedaż, więc na sell dalem jej a ona mowi ze ma tylko 60 gp. No dobra sprzedałem, tymczasem wchodze na inną postać i ta facetka patrze znowu chce kupic plate shielda, a ja mialem jeszcze jednego, i chciala go takim samym sposobem za 60gp ![]() 2. Heroes Roockstayer bohater, który zabija najsilniejsze potwory by się popisać ratuje z ciężkich opresji innych samemu uciekając i wymaga później od nich przyjaźni oraz strzał, kasy. 3. Obrońca Roockstayer najbardziej przeciwny do większości. Bardzo żadko spotykany. Jest to player, który wykożystuje wszystkie mozliwe sytuacje by zawieradz przyjaźnie i dawać prezenty nim. Zawsze mówi, że chce bloknąć nawet rtuje wroów z pułapki, a następnie sam ginie.Poradnik roockstayera: Robimy postać na dowolnym serwerze ( ja gram na Neptera jest tam klan, banda roockslayerów ze słynnym Rapi Rook Master), następnie jak wchodzimy do gry zmieniamy swój ubiór. Idziemy na targowisku i wchodzimy w kanały( nigdy nie rżebrż NIE WIEM JAK TO SIĘ PISZE) Zabijamy raty i zdobywamy lvl 2, natępnie wychodzimy poza miasto i idziemy do wierzy trolli następnie do wierzy orców. Tam zdobywamy część ubioru. Gdy mamy juz wymarzony set na 2 lvl idziemy do miasta i robimy party z silniejszymi poziomowo playerami. Idziemy na mino hell. Biegniemy na questy Carlin, Chain. Następnie expimy na potworkach(spidery, snake, wilki, bugi) robimy 7 lvl i idziemy kupic 3 life fluidy. Idziemy na cooper quest. Potem znowu bierzemy kogos do pary i na katana. Gdy mamy cały equip czas sprawić sobie łuk( u ślepego orca) Gdy go mamy zbieramy strzaly i expimy do nieskończoności. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2005
Lokacja: London
Stan: Niegrający
Imię: Sirblaze
Gildia: Brainstorm
Świat: Selena
Poziom: 50
Skille: Forgot
Poziom mag.: jw
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Jaworzno
Stan: Aktywny gracz
Imię: Ricky Norek
Profesja: Knight
Gildia: Troll Giants Academy
Świat: Valoria
Poziom: 20
Skille: 60/57
Poziom mag.: 3
|
![]() O w morde -,- Wyrąbisty poradnik. Poprostu powalił mnie na kolana. Lepiej sie nie bierz za pisanie tego typu "poradnikuff" jak jest masa innych o niebo leprzych.
P.S. "I ja prosici rzeby ty śie naóczyci polskjego" |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2005
Lokacja: Głogów
Imię: Rafux Defender
Gildia: Green Dragonics
Świat: Xerena
Poziom: 66
Skille: 89/88
|
![]() [quote=Ilawin Wiki]
Hmmm, a więc tak. Roockstayerów dzielę na 3 kategorie:3. Obrońca Roockstayer najbardziej przeciwny do większości. Bardzo żadko spotykany. Jest to player, który wykożystuje wszystkie mozliwe sytuacje by zawieradz przyjaźnie i dawać prezenty nim. Zawsze mówi, że chce bloknąć nawet rtuje wroów z pułapki, a następnie sam ginie.Mnie tez powalil ten poradnik zwlaszcza Rookstaer Obronca ( chyba raczej kamikaze albo Harakiry ) ''a następnie sam ginie'' , popalnia samobojstwo czy co? ![]()
Rafux Defender 03.12.2006 - Deleted.. Forever in my memory Ostatnio edytowany przez First Doom - 16-01-2006 o 21:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2005
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Druid
Świat: Azura
|
![]() A ja mam pytanie z innej beczki.Czemu zostaliscie na rooku nie szkoda wam tego expa jaki teraz macie przeciez na meinie jest wiecej mozliwosci niz na rooku:/ prosze o odpowiedz"
![]()
"Czlowiek jest wielki nie przez to, co posiada lecz przez to, kim jest, nie przez to,co ma, lecz przez to, czym dzieli sie z innymi" "Zyje sie po ty by umrzec, umiera sie po to by wiedziec, ze sie zylo" |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2005
Lokacja: Pruszcz Gdanski
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xurda
Profesja: Elite Knight
Gildia: Legendary Heroes of Miklagard
Świat: Refugia
Poziom: 54
Skille: 83/82
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Cytuj:
@Topic Co to Rockstayer? To cos z Rock&Roll'em? ![]() Roockstayer ham <- WoW! To cos z Rockiem i szynka! Fajnie! ![]() Starczy? ![]() PS. Radze najpierw uzyc magicznego przycisku SZUKAJ ![]() Pozdro Pingwin |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2005
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Kyra
Poziom: 45
Poziom mag.: 47
|
![]() aff zapomniales i jescze 1 formie rookslayera xD np moj kumpel ma 16 lvl na jakims serwie (leje na to jakim) na rooku i swoim sposobem :> zabija naiwne nooby z tego co wiem to zabil juz ok 170 osob. Tzn nie zabil
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Masta Of Trap
![]()
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Więc tak hmmm....
Po pierwsze pokażcie mi błędy jakie zrobiłem. Po drugie wszystko zebrałem i połączyłem z moim doświadczeniem. A po 3 napisalem ze mogę robić błędy i nie musicie wysyłać głupich postów po to żeby było ich więcej. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Spoko nalezysz do mojego teamu i jestes pod moimi skrzydlami ![]() To bedzie dla ciebie okazja do nauczenia sie sporo ![]() Pozdro
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
2. Wlasnie widac.. Porywajacy poradnik na temat "kto jest kim?" 3. Lepiej nie pisac nic niz sie blaznic, Posty sa madre bo chca Ci zwrocic uwage abys nastepnym razem postaral sie nieco bardziej "mam na mysli rowniez ortografie" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Właśnie inni mi wytykali błędy to niech oni mi je pokażą.
Z rodzajami to moje doświadczenie takich ludzi Forum jest po to aby pisać sensowne na temat posty i nie wyzywaj mnie! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Cytuj:
edit wklejam błedy wykożystuje,rtuje wroów,roockslayerów,ham)chyba ze chodz o szynke ![]()
Ostatnio edytowany przez Dark Sven - 17-01-2006 o 17:23. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 11 2004
|
![]() @up
zgadzam sie w 100%... Twoj opis jest zalosny... uwazasz siebie za jakiegos mistrza? ![]() Mam lepszego "roCKslayera" ale sie tak niechwale ;p Co do topicu to ten poradnik jest bez sensu... Ostatnio edytowany przez Raffi - 18-01-2006 o 12:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Sam byś nic lepszego nie wymyślił teraz to mnie nie obchodzi co ty gadasz, i właśnie ty się chwalisz wszystkim: lepszą postacią, lepszym podpisem, i masz lepsze pomysły. Mam postać na Zanera Medderin 22lvl roockstayer.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2005
Lokacja: Stąd... MuuU
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Najemnik Bobi - 18-01-2006 o 17:00. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2005
Lokacja: Wrocław, Polska
Imię: Immortal'Eye
Profesja: Rookstayer
Świat: Antica
![]() ![]() |
![]() ten poradnik jest do... do niczego...
![]()