|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 10 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: -----
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: for fun guild ;d
Świat: Secura
|
![]() http://neostrada.pl/tpsa/run?n=info&p1=opcja_256#top
Niektorzy mowia ze to tragedia, niektorzy ze to 'inny' modem... Nie wiem co o tym myslec, jak to dziala? 7gb MOZE mi starczy jak nie to bede doplacac -.- a slyszalem tez ze trzeba uruchamiac jakies po***ane programiki do dzialania tego neo(co widac na szkrinach wielu hajt lvli), ze sie restartuje o np 13:05 itd... Moze ktos ma? Interesuje mnie oferta ta 6 miesiecy(pierwszych) za 1 zl bo to co teraz mam to ta 1mb/s i to jest TRAGEDIA! http://img417.imageshack.us/img417/953/ping8xx.jpg Maja mnie w dupie plx? ;s mam to od chyba 2-3 lat i nigdy tak nie bylo.. drogie ale bylo warto, zero ograniczen sciagania, szybka byla... ehh brr boje sie zmieniac bo sie okaze ze lepiej normalnie wy***ac tego kompa na smietnik bo za drogie to -.- tu wychodza coraz nowe gry(co jako weteran fpsow powinienem jako pierwszy testowac ^^ kto pamieta czasy fascynacji doomem, hereticiem i Pentium S 60mhz? ;p), a kasy na sprzet nei ma ^^ Chcialbym ogolnie uslyszec wasze opinie jakiego neta kupic... Czarna rozpacz, od paru dni nic nie mozna robic ![]() HLAP!(PK! ;d) |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 10 2005
Lokacja: Right behind you
|
![]() Neo opłaca się jeśli mało ściągasz (jak tylko grasz w gireki online to starczy ci spokojnie i to kilkukrotnym nadmiarem) A co do pierniczonych programików to można je szybciutko wywalić i się łączyć jak na modemie :> Ah zapomniał bym NIE TYKEJCIE SIĘ NEO BEZ OBUNKROWANIA FIREWALAMI I ANTYWIRAMI KOMPA, JAK BANK Xd
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nieobecny.
|
![]() Szajs bo limit jest.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() JA używam, nie narzekam, jak już, to narzekam na kompa, nie nieta
![]() ![]() ![]() Co do tych programików, to Neonówka łączy się przez jakiegoś shita którego niestety trzeba zainstalować, ale po pierwszym odpaleniu dasz kompa jakiemuś siedmio latkowi, on chwilke się pobawi, wywali tego shita z autorunu, podepnie neonówkę pod normalne odpalanie neta z winshita i będzie cacy ![]() ![]() p.s. Co do progsów zabespieczających, skanowanie antyvirem, adawarem i firewall starczą w 100%
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() Ja mam neostradę 512, ale to chyba wielkiej różnicy nie robi. Chodzi mi bardzo dobrze, raz dziennie musi zmienić ip, ale to na 5-10 sekund nastąpi rozłączenie. Co do prędkości nie mam żadnych zastrzeżeń, a limitu i taki nigdy nie wykorzystam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
|
![]() nie, ja sciagam tylko mp3 i to 'dosc' obficie(chyba ^^) - w tym tygodniu sciagnalem chyba 6-7 albumow ;d w prawdzie malych ale..(nie przekraczaly 75mb ^^) a filmow nie sciagam ;D
Myslicie ze wystarczy? Gram w Lineage2 i Tibie(czasem narazie ^^) tylko, stron duuzo ogladam :d juz nie wiem... Bede musial tak czy siak kupic jakiegos neta, tylko czy tego? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2005
Lokacja: Daleko
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Iridia
![]() |
![]() A więc to zalezy od paru rzeczy :
Duzo sciagasz gier , filmów itp ?Chodzi mi oczywiscie o warez ;p bo wiesz jesli duzo scigasz to limit 7gB wykorzystasz w 2-3 dni i potem masz klape bo ci obcinaja transfer do jakis marnych 10 kB i sobie juz nic nie sciagniesz. Ile masz kasy ? Bo jesli mało to tez nie masz zbytnio co szalec z neostradom bo co by nie było tanie to nie jest ;p, jesli masz duzo kasy to lepiej kup sobie cos z wyzszej półki (neo 512 i wyzej). Jesli byłbym na twoim miejscu to bym dzwonil to Telekomuny i sie ich pytal czemu taki dupiaty transfer, ping itp Nie daj sie nabrac na te ich wykrety typu : bo kabel za długi itp. Jest tez mozliwosc ze kupisz neo 6 mB i podzilesz sie z siasiadem i bedziecie placic abonament na dwóch. Mój kolega ma neo 256 i nie jest zbyt uszczesliwiony, szybkosc nie jest zbyt duza (chyba cos około 25-30 kB/s) no i limit, srednio wykorzystuje go w niecale 5dni. (komp mu non-stop leci i sciaga jak nie filmy to gry i na odwrót ;p) Ostatnio edytowany przez Cafe - 31-10-2005 o 07:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
|
![]() Hehe, gdybym mial kase to:
a) nie pytalbym sie tylko bym bral 1mb/s na solo(mam/mialem/bede 'mialem') i zasysal Q4 bo jakbym mial kase to bym mial guuut/za***istego kompa b)[mod]Handel postaciami jest zabroniony[/mod] c) nie wymyslam wiecej powodow juz ;p Filmow sciaganie to nie ja ^^ gier tez, jak chce gre to sie nie bawie w sciaganie bo mnie to w****ia tylko ide na gielde place 2dyszki i mam nowa gierke ^^ a i tak gram tylko w lineage i tibie -.- az dziw ze mi L2 sie WOGOLE nie tnie!(GF2MX+768 DDR+AMD1.2gHz) Mysle ze mi to starczy tym bardziej ze znajomy informatyk(do spraw bezpieczenstwa kompa na szczescie ^^) mowil zeby od razu sie odlaczyc od tego dupnego LANa(bo to najwyrazniej TPSA robi ten ping z***any oO bo nie chca nam juz dluzej dawac tego neta - zero ograniczen, IDSL(!!) tj. bez modemu, ogolnie stara oferta z przed 4 lat ;p 612 predkosc ![]() Dobra teraz tylko ostatnie pytanie: jak bedzie z grami?(btw naprawde transfer 25-30?! :S teraz mam 100+ zazwyczaj sie utrzymuje...) Ostatnio edytowany przez Raynold - 01-11-2005 o 08:04. Powód: Handel postaciami |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2005
Lokacja: Płock
Stan: Na Emeryturze
Imię: Jimbo of Mythera
Profesja: Paladin
Gildia: Achromatize
Świat: Mythera
Poziom: 68
Skille: 88/70
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Siemka mam neo 256 i moge Cie zapewnic ze nie jest to rewelka co dziennie przynajmniej raz musi sama sie rozlaczyc co moze niesamowicie wkur*** jak grasz np. w Tibie, druga rzecza ktora mnie wnerwia to limit sciagania 7gb raz przekroczylem ten limit bylo to wczoraj
![]() Jezeli bedzie Ci tylko sluzyc do grania to mozesz sobie spokojnie ja sprawic :> |
![]() |
![]() |