|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2005
Lokacja: Ostróda
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Kyra
Poziom: 50+
|
![]() Dostalam bana i nie wiem jak to jest
Otóż wiem za co dostalam bana drugiego pierwszy ban byl na tydzien w tym czasie mialam szanse sie tlumaczyc ze swojego grzechu a ze tego nie zrobilam dostalam bana na 30 dni i teraz moje pytanie polega na tym bo klucilam sie z kolega on mo powiedzial ze po 6 miesiacach wszystkie moje cryminal rekord znikaja i moge sobie normalnie grac dalej i tu wlasnie nie wiem czy to prawa jak juz po tych 6 miesiacach zniklby by cryminal rekord i czy potem jak bym dostala bana to bym miala delete chara czy bany bylyby zapisywane od nowa ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() To nie do końca prawda, są wpisy znikające po 6 miechach, głównie te słabsze, spamm itp itd, a są też stałe... ja radze ci uważac, by juz nie nabić tego trzeciego bana...
![]() |
#3 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: Siedziba Świętej Inkwizycji
|
![]() Zamiast zadawać pytania na forum, lepiej było zapoznać sie z tym, co mowi tibia.com:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Pogromca pk - 01-11-2005 o 12:10. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2005
Lokacja: Ostróda
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Kyra
Poziom: 50+
|
![]() czyli mam szanse jeszcze grac ta postacia kiedys ?? i jak dostane jakiegos bana to bedzie to wliczane od nowa?
![]() |
![]() |
![]() |