|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 05 2004
|
![]() niewiem czy sudden death mnie zabija....
niewiem jak to działa ? tzn. jak to wygląda? czy tak jak GFB tylko mocniejsze? i czy trzeba celować w potwora któreg sie atakuje czy wystarczy obok? |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Rybzor to moja dzifka
|
![]() Sd zabija i to bardzo dobrze, ale nie za pierwszym razem, to zalezy od lvl i mlvl osoby zucajacej i od tego ile masz hp. Serdnio sorc/druid na 25lvl i 42mlvl wali w czlowieka 160hp, w potwora 2x mocniej.
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2004
|
![]() Nie, SD leczy ...
Widocznie slabo szukales, bo wystarczy poszukac w Czary Sorcerera na stronie glownej |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2003
Lokacja: Iława
![]() |
![]() Mogłeś podać swój level.SD to śmiercionośna broń power bolty to przy nich nic i do tego zawsze trafiają
![]()
ETERNIA-przyszły sorcer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2004
![]() |
![]() Cytuj:
Koles zrozumia ze SD ( natychmiastowa smierć ) i ze jak on uzyje tego czaru to go natychmiastowo zabije buehehe pozdro ALL
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2004
Lokacja: Meduseld
Stan: Aktywny gracz
Imię: Theodon
Profesja: Knight
Gildia: Holy Dragons
Świat: Celesta
Poziom: 60
Skille: 84/83
Poziom mag.: 5
|
![]() IMHO to ten pan chciał wiedziec czy sd to run obszarowy czy taki jaik hmm... Otóż sd to run, który działa jak hmm, ale zadaje potworne obrażenia
![]() |
![]() |