|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Otóż dziś się zalogowałem na swoją postać i akurat byłem koło Altar's Lake.... postanowiłem pójśc do dp... ale na swej drodze napotkałem 3 pk .... Badgust ( rzekomy Ares Dragoon) , Paye Elver (19 lvl) i ktoś jeszcze ,lecz ne pamiętam kto... Zobaczyłem ich obok świeżego trupa... Zaczeli oddalać się w kierunku Greenshore i zboczyliw lewo... Szedłem za nimi..Znalazźli kolejną ofiarę ,którą zaczeli bić.... Pisali ,że Badgust to tak naprawdę Ares Dragoon .Pomyslałęm sobie ,że jaja se robi.... jak większośc takich pk'erów.... No i pojawiła się pewna druidka z summonowanym ghulem . Zaczeła ich bic . No to ja też się dołączyłem.Ubiłem Paye Elvera... Dałem sobie spokój... bo nie będę bił takich low lvli jak Badgust ( 7 lvl) Postanowiłem się wycofać i na mojej drodze stanął Kyorgu ( 50 pal ) Zaczął mnie bić.... jakoś zwiałem .Schowałem się do kanałów, a on odpuścił. Gonił mnie cały czas Badgust.Gdy go zgubiłem chciałem schować się w podziemiach. Nie udało mi się gdyż znów pojawił się Kyorgu i tym razem z Hustlah Valanith.Zaczęli razem mnie bić... w morderczej ucieczce uhałem się ostatkiem sił .Dołączyło się paru innych Szwedów.Keeper of the Angel i ktoś jeszcze... Wiedziałem ,że umrę... wypadł mi c armor i c shield.Powiedziałem trudno i wypowiedziałem wojnę Szwedom.Nie pozwolę sobie ,żeby Ares sobie pk'ował ,bo myśli ,że jak ma 115 lvl to nikt mmu nic nie zrobi.Nie pozwolę ,aby Szwedzi się panoszyli i myśleli ,że Polacy sa słabi.Także to nie dotyczy samych Szwedów.Teraz napisze o klanie Shady'ch i Dargonbreaths.Otóż odkąd DPFT wygrali wojną to te klany także zaczęły się okropnie panoszyc.Low lvl z cząstką "shady" w nicku bijąc kogo kolwiek ze skullem głoszą ,że są pod protekcją rodznki Shady'ch i bezkarnie biją słabszych. Ciężko spotkać Shady'ego bez red skulla.Większość z inch pk'uje ,a jak ubijesz już któegoś z nich to "hunted" forever.Mam dość patrzenia na DPFT. Chcę skończyć z DPFT i pragnę ,aby EZ się odrodziło. Może bez Valaisa i innych ,ale tylko oni mogą pomóc.
PS.Sorry za literówki i za kiepską składnie ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2004
Lokacja: Jaworzno
Profesja: Rookstayer
|
![]() a trzeba sie bylo wtracac?? nic ci nie zrobili a ty ich zaatakowales. bardzo dobrze ze cie zabili i ze ci te itemki wypadlo. w dodatku to nie jest ares dragoon. to byli holendrzy.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Medivh Shady
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Świat: Arcania
Poziom: 250
Poziom mag.: 84
|
![]() Widze ze Shady są sławini
![]()
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() jak bedzie wojna SFEDEN vs POLAND BYM CHCIAL BO NA KAZDYM KROKU BYSMY SIE PK I bysmy mieli calego serva dla siebie bysmy pk'kowali szwedow bo mysle ze polacy nie sa ze bijo polakow musze wywolac wojne sfeden vs poland
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: saturn
Stan: Początkujący
Imię: sua mea
Profesja: Elder Druid
Świat: arcania
Poziom: 188
Skille: 21/27
Poziom mag.: 79
![]() |
![]() yyy
ares to nie swe to tak po 1 wiec wojne swe niewypowiadajk bo raczej ich juz na racani niema;] a po 2 stara moja zasada jak widzisz ze ktos kogos bije idz dalej przejdz obok i niepytaj why a tymbardziej niedolaczaj sie ;]
======================================== Nadciaga wojna.Widze ja.Plomien przetaczajacy sie nad ziemia.Ciala na ulicach.Miasta obrocone w pyl.Odwet. F.E.A.R ep ======================================== Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2003
|
![]() @Up
Bo Ty cipka jestes ![]() @Topic Arcania jest skonczona ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: saturn
Imię: sua mea
Profesja: Elder Druid
Świat: arcania
Poziom: 188
Skille: 21/27
Poziom mag.: 79
![]() |
![]() Cytuj:
jak cie tylko znajde;]
======================================== Nadciaga wojna.Widze ja.Plomien przetaczajacy sie nad ziemia.Ciala na ulicach.Miasta obrocone w pyl.Odwet. F.E.A.R ep ======================================== Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
Data dołączenia: 22 09 2003
|
![]() rotf..skonczona?xDDDDD
Nie rozsmieszac |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2005
|
![]() Od dawna wiedziałem ,że ares dragon to peka, ale do tego stopnia by zabijać polskich karlinowskich Polaków bogu ducha winnych noobików. Eech, ci pekerzy ;\.
Odezwij się do mnie, na Kivarek warlockslayer to jakoś temu zaradzimy a przy dobrym szczęsciu może mu zmniejszymy trochę poziom mocy. Głowa do góry. Pjontka zią. Ostatnio edytowany przez friik - 03-01-2006 o 10:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2005
Lokacja: Szczecin
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 190
|
![]() nie chcesz padac od ludzi to idz na non pvp...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | ||
Guest
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Medivh Shady
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Arcania
Poziom: 250
Poziom mag.: 84
|
![]() Skad wiesz ze nie jestesmy lubiani ?? A co do stroju to Soul i jego kumple z rl dostosowali outfit do ladnego skulla jaki im wyskoczyl.
![]() Zreszta w dupie to mam co o mnie sadza ludzie , kto mnie zna ten mnie zna i wie jak sie zachowuje.
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() ten temat nie zmieni raczej nic na arcani duzo cwaniaczków tu jest
|
![]() |