|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Nasz Avager ma problem z przeglądarkami IE i Mozilla. Tu jego wypowiedź (wyręczam go ;>)
Avager (22:18) "GG i inne pierdoły działają, ale żadna z przeglądarek nie chodzi, poprostu odrazu wywala że nie można wyświetlić strony, tak jak by nie istniała" Poradzcie coś... no bo wicie Avager nie będzie mógł robić nowych faków ;].
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
|
![]() No ludzie !!! Szybciej!.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() raz, ze miedzy twoimi postami uplynelo ledwie 10 minut, co jak dla mnie kwalifikuje sie do min. 3 pkt. Dwa, ze prawdopodobnie siadly mu DNSy (chyba), i ma zonka.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() up:
Ta siadły mi DNS'y a normalnie net chodził prócz przeglądarek -.- ... , BTW. siedze na innym kompie (ździebko nowszym złomie z 98 SE) i ściągam antiwiry i spyware... coś mi sie wydaje że jakiegoś virka złapałem z tibia.pl ... ale jak to możliwe ? Nie mam pojęcia, bo na żadne inne stronki nie wchodziłem z tamtego kompa ... . |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
![]() |
![]() Jeśli internet masz z sieci osiedlowej proponuje zmienić ustawienia szybkości karty sieciowej na Tryb 10/Pełny Dupleks. Powinno pomóc. Jeśli zaś masz neostrade polecam kontakt z BOK.
Ostatnio edytowany przez Oxygane - 02-11-2005 o 10:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2004
Lokacja: Bełchatów/"...W państwie pełnym nienawiści..."
Świat: Kyra
|
![]() ja mialem tak że mi stronki nie dzialaly a gg chodzilo!! to na bank wirusek
![]()
Nad czaszkami groźby, być złym czy dobrym? Zero pytań, wątpisz ? Strach tonie w liczbach One odbite w źrenicach, a świat upadły w mitach Zamiast powstać w krytykach czynów, kreuje co dnia lepszych skurwysynów Od siebie minimum by z dumą się nie rozstać 2005 Realia Made in Polska |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: Odległa Galaktyka
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 103
Poziom mag.: 60
![]() |
![]() Żaden wirus!
Z tego co wiem z doświadczenia, padł w Twojej sieci internetowej port obsługujący www. Port obsługujący inne rzeczy (gg, emule itp. itd.) działa. Poprostu skontaktuj się z adminem sieci i spytaj, czy robiąc coś z tym portem www i kiedy zadziała.
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Avager (21:37)
Dzieje się to tylko (TYLKO !) Na Win XP Avager (21:37) na 98 SE jest wszystko w porzadku Avager (21:37) ale wina 98 mam na innym kompie Avager (21:37) (tam tez jest XP - net nie dziala) Avager (21:38) a tu poprostu odrazu wywala ze nie mozna otworzyc witryny And???
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Cytuj:
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Chciałem tylko dodać że to występuje wyłącznie na Win XP, na żadnym innym. Po zainstalowaniu systemu gdzieś tak po 2-3 dniach zawsze mi siada przeglądarka www... . Na 98 SE wszystko wporządku tylko w tym problem, że nie mam go na tym kompie - 1 partycja (to jest stary złom) a XP potrzebuje... .
Coś tam gadali o pingach blablabla, Pingowanie neta.. czy jak to tam sie nazywa... nie wychodzi, poprostu go nie wykrywa o.O, mimo to komunikatory itp. działają, lecz przeglądarki odrazu wykrywają brak stron, ledwo co wejdziesz to 0,5 sekundy i pisze że nie można otworzyć strony (FireFox także). Thnx, za pomoce inne... . Btw. Pisze z Szkoły |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Dobra.
Ostatni pytanie. Czy na XP masz zainstalowana Neostrade? jaki modem? Jesli masz neostrade to sa dwa wyjscia: 1. Zainstalowanie SP2 2. Zainstalowanie 'poprawki' do chipsetu VIA, jesli go masz. jak to nie pomoze -meczymy sie dalej. I do jasnego diabla - podawajcie wiecej info. Czy tak trudno? Co znaczy, ze ping nie wychodzi - bo chyba jakis komunikat dostajesz, NO NIE? I nie pingujesz neta tylko strone dostawcy badz inna, chociazby onet.pl
![]() "Miła, błagam, nie zrozum mnie źle Kocham cię tak jak swoje przestworza pokochał wiatr" Moj jogger Ostatnio edytowany przez Matek - 03-11-2005 o 11:05. |
![]() |
![]() |