|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 03 2005
Stan: Na emeryturze
Imię: Mopsik
Gildia: Endles heros
Świat: khanini
Poziom: 26
Skille: 93 luk
|
![]() Oto mój problem:
Parę tygodni temu, grałem w elastomanie i mi sie ona zaciela. Zakonczylem jej zadanie ale gdy pokazał mi się pulpit zmniejszyla mi sie grafika na 256 kolorów. Zwiększyłem je na 24 bity, ale jak po tym włączyłem klienta tibi lagowal mi sam program. Kliknalem eneter the game world i musialesz czekac 30 sekund aż mi się załaduje okno. Pomyślalem ze coś nie gra więc skasowalem tibia, wszystkie pliki z nią związane(nawet instalatora) i sciagnalem od nowa. Ale kiedy odpalilem klienta znowu mi laguje ![]() ![]() Błagam pomóżcie bo nie mogę w tibie grać ![]()
Czemu jak ludzie obraza Jezusa to nie przeprosza nawet a jak sie powie cos na mahometa to jest afera =/. Bo chrzescijanin nie spusci ci na glowe samalotu ![]() Ostatnio edytowany przez Darek vader - 04-11-2005 o 17:12. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Zapamiętajcie, za nim zaczniecie usuwać Tibię sprawdzcie zgodność sterowników i directa z tibią i kartą graficzną... reinstalka tibii to jedna z ostatniejszych elementów jakie wam pomogą...
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzieki to juz wiem co zrobic
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Olsztyn
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: amera
Poziom: 134
Skille: 103/90
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() co za daln uruchom ponownie kompa przestaw na wyzsze kolory i zrob kupe wtedy nie bedzie lagowalo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Stan: Niegrający
Imię: Lobo Destrojer
Profesja: Knight
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() a co mjaa sciny klienta do lagów, czy czasem nie mylisz pojeci, hę ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Faktycznie pomylilem sciananie z lagowaniem. Aha i to scinanie trwa juz od okolo miesiaca wiec reset raczej nie pomoze
![]()
![]() |
#7 |
Nieobecny.
|
![]() A zmniejszyłeś ilość FPSów w ustawieniach? Może ci sie zresetowały ustawienia i masz ustawione na 200 :>
|
![]() |
![]() |