|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() MassPK zabijają tylko chwilowo..potem są rookowani. Taki temat jest więc nie potrzebny. Trzeba zrobić jakiś tam lvl po prostu, unikać niebezpiecznych miejsc i trenować umiejętności PvP~
![]() |
#3 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() OFFtopik
Temat jest jest nie na miejscu, i dziwić się że dostał bana ONtopic na dłuższą mete się nie opłaca
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2004
|
![]() temat nie na miejscu....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2004
Lokacja: Piła
|
![]() Ja tam gram na serwerze non PvP więc zabardzo się wypowiadac nie mogę. Powiem tylko, że nawet jak grałam na serwerze PvP, mimo iż miałam wysoki lvl nikogo nie zabiłam. Nie lubie PK ! a wręcz NIE ZNOSZE PK!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zgadzam się z nią (patrz wyzej :) Pk są do... kitu ?
Trzeba tępić pk którzy zabijają dla zabawy/lotu. Nie takich którzy zabijają za to, że ktoś zthiefował lb :D Dlaczego tak mówie ? Zbieram Hmmy na pewną niedoświadczoną osobę zwaną n00bem i thiefem :)
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Ahh... Ten przeklęty PK! Nie znosze ich! Zostałem pozbawiony życia trzy razy przez PK-era. Oczywiśćie inni gracze tępią PK-erów, ale w tym jest mały chaczyk ;/. Jeżeli sam zostaniesz PK [przez przypadek ( np. miss click) ], to też zostaniesz zabity. W taki sposób raz zginąłem :/. Ogólnie rzecz biorąc - TĘPIĆ CHOLERNYCH PK-ERÓW !!!. :|
Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
#8 |
Dinozaur
Data dołączenia: 27 08 2003
Stan: Niegrający
|
![]() Ja nie lubie PK'ować i nigdy nie będe nie chce potem zostać zrookowany chociarz męczyłem się żeby zdobyć np: 30 lvl.
Na moje trza tępić PK. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków
|
![]() Ja tam nie gram już normalnie w Tibię, zajmuję się tylko pkowaniem. Jeśli zabijam nieskie levele, to wtedy im płacę za taką śmierć. Jeśli zabijam wysoki level, to już nie. Najlepiej pkuje się z kumplami. Dzisiaj zdobyłem red skulla
![]()