|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2005
Lokacja: Kraków
Imię: Tiases
Profesja: Elite Knight
Świat: Selena
|
![]() ![]() Czy ja zle widze czy to jest mc?? Malo tego dostalem oszczezenie ze stoje w niewlasciwym miejscu... Wykonalem polecienie, opuscilem to miejsce, Poczym mnie zabili... ![]() I dopiero po Smierci dostalem Bana... Sadze ze zrobil to specjalnie poniewaz posiada postac na tym swiecie... Prosze o wyjasnienia...Bo czegos tu nie kminie... |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() 1 fotka:
To nie mc, tylko każdy GM moze być zalogowany iloma chce charami na raz. Wszystkie z jednego acc. 2 fotka: Przecież to nie on Cie zabił.. I wątpie, że ty taki bez winy..
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ok, o tym ze moze byc zalogowany na wielu postaciach na 1 acc to nie wiedzialem..
Ale po ostrzezeniu jak jakzal mi zejsc i zeszlem.. Pozwolil mnie zabic a dopiero potem Dal mi Bana... To nie mugl mi dac go od razu?? |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2004
Lokacja: zabierzow bochenski
Stan: Na Emeryturze
Imię: Neust
Gildia: Chair Kids
Świat: Unitera
Poziom: 154
Skille: 97/85
Poziom mag.: 9
|
![]() nie
ale najprawdopodobniej był on na dachu Gm kazał mu zejść jak zszedł to go zabili a potem mimo że zszedł dostał bana
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Profesja: Master Sorcerer
Świat: hiberna
Poziom: 102
Poziom mag.: 64
|
![]() mc nie działa na jednym koncie (nie mozna byc zalogowanym nawet z mc na 2 charach na jednym koncie) tykjo gm moze logowac sie kilkoma charami naraz na swoim koncie
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Kaleczysz język... :/ |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Kyra
|
![]() Cytuj:
No tak.. Ale mozna miec odpalonego tylko 1 klienta Tibii.. Tibia MC (Multi Client) jest zabronione przez CIP Sotf, jest uznawane jako Cheat'a.. Co do ss'ow, nie chce sie wypowiadac, bo nie mam zielonego pojecia, jak to jest mozliwe.. (Moze autor tych ss'ow zrobil fake'a?) Signed //Ero..
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nie osmieszla bym sie Na Forum... Chce Tylko Ta sprawe Wyjasnic.. |
|
![]() |
![]() |
#9 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2004
|
![]() Cytuj:
( np. C:\Program Files\Tibia\Tibia***** gamemaster ) co umożliwia odpalnenie kilku klientów na raz mówiąc w języku którym każdy typowy cieć zrozumie " tylko GM może takiego MC używać " jak mi nie wierzycie ( a zapewne tak jest bo jesteście genialni ) to se to dopiszcie to do linii komend i spróbujcie się zalogować Cytuj:
Temat do zamknięcia! ( deja vu - to chyba już było wałkowane ) Ostatnio edytowany przez Taliboy - 14-02-2006 o 14:50. |
||
![]() |
![]() |
#11 |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 01 2004
Imię: Dabeek
Świat: Calmera
Poziom: 100
|
![]() No to dowiedziałeś się, GM może używać MC. Jeżeli masz pretesnje w sprawie swojego bana użyj przycisku "Complain" obok niego w criminal recordzie swojego konta. My ci nie pomożemy.
|
![]() |