|
|||||||
| Notki |
| RPG Wszystko o grach RPG i cRPG, czy może MMORPG. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik Forum
|
Wyjdę naprzeciw tym pytaniom o tą grę…
Ja chętnie opisze wspaniałą grę na Silniku java (!!) , jaką jest runescape. RuneScape Polecam gorąco tą grę (darmową), ponieważ mimo jej wątpiwej grafiki gra jest cudowna Jest piekielnie rozbudowana, większość umiejętności jest dostępna dla zwykłych użytkowników.Na początek zajrzyjmy na stronę (nie grajcie przez miniclip) http://runescape.com/ I Kilkamy na 'Create Account' Po wybraniu imienia, hasła, i zaakceptowaniu umowy możemy się zalogować. Gra ładuje się nieco, co może trochę zniechęcić - ale GORĄCO POLECAM !! Po zalogowaniu widzimy nieco mogące odstraszać na początku okienko... to nic innego jak set outfit ... Krótkie objaśnienie... 1. To jest włąśnie nasza postać... możemy pooglądać jak będzie wyglądać nasz/a przyszły/a heros/ka 2-8 Wybieramy kolejno: Głowę Brodę Tors Ramiona Ręce Nogi i Stopy ![]() 9. Tutaj akceptujemy wygląd bohatera. 10. Wybór płci. [dla gorliwych a)Mężczyzna b)Kobieta] 11. Tutaj detale czyli kolorki. Ku naszej uciesze postać może wyglądać przykładowo tak: ![]() Interfejs (i okno)gry wygląda(ją) tak ![]() Przechodzimy tutorial, to wydatek czasu maksymalnie ~20 minut. Gdy przejdziemy już tutorial znajdziemy się na okrutnym mainlandzie... Wokół pełno PKrów… nie martwcie się osoby o nicku ‘Man’, i ‘Woman’ to monster NPC prawdziwa sieczka jest tyko na Wilderness (Głęboko na północ). Początek jest trudny – ale sposobów na zdobycie kasy jest co nie miara… Właśnie w tej grze można być drwalem, górnikiem, kucharzem, wszystkim, czego dusza zapragnie. (No prawie ) Ta gra jest dosyć skomplikowana… Jednak służę pomocą…JUŻ NIE SŁUŻE POMOCĄ TEN TEMAT JEST NIEAKTUALNY, ZOSTAŁ NAPISANY WIEKI TEMU, I JUŻ NIE GRAM W RUNESCAPE, STRONA NIESTETY JUŻ NIE FUNKCJONUJE DZIĘKUJĘ GG:4241441 No i podam stronę o tej grze: http://runescape.bo.pl/ A tu już samowolka – parę skinów… ![]() ![]() ![]() ![]() A tutaj już z innej beczki.... z tamtejszym PACC ![]() ![]() Myślę że zachęciłem Was do gry ![]() Powodzenia…!
Shard, the Legend retired Ostatnio edytowany przez lord shard - 16-01-2006 o 14:30. |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 12 2004
Lokacja: Knurów
Poziom mag.: 8
|
Bardzo zachęciłeś ale niewiem co i jak
chcialbym zacząc gre w RuneScape ale nie zabardzo wiem o co chodzi
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 05 2005
|
TO ROBISZ WEDLUG WSKAZOWEK MOZE CI POMOGE
1)Musisz scaiagnac jave spirut <albo innom) 2)Wchodzisz an www.runescape.com i tam zakladasz konto 3)Gdy zalozysz konto to logujesz sie do gry i zakladasz chara |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 06 2005
Lokacja: Gdańsk
|
Gra jak dla mnie nie warta świeczki
why: -nieustanne koksowanie + questy w których łatwo się zablokować (-Wehre is this NPC?) -marne PvP -"PACC"e mają naprawdę tak dużo łatwiej np. każdy może z łatwością pokonac blackdraga chyba 273lvl -low IQ potworów zablokuj je za drzewem i zniszcz z odleglosci |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
Dziękuje
|
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik Forum
|
gralem kiedys w to ale mi sie znudzilo
jak ktos chce moje konto to: Mashivi burnout17 enjoy!
![]() "Spójrzcie na mnie! Jestem żywym stworzeniem. Istnieję. Jednak, jak każdy z nas byłem kiedyś tylko formą energii. Wraz z poczęciem ciało wchłania tą energię. To dzięki temu żyjemy. Spójrzcie na mnie! Jestem umierającym stworzeniem. Umrę. W przyrodzie energia nigdy nie znika, a jedynie zmienia swą formę." Wejdź tu, a bardzo mi pomożesz ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 06 2005
Lokacja: W niebieskim krześle przed monitorem
|
Ogólnie gra nie poraża, ale widać że konkuruje z Tibią. Grałem i miałem 21 lvl
. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2005
Lokacja: Jasło
Stan: Niegrający
|
Nawet fajna gra lecz po dluzszym czasie staje sie nudna (jak dla mnie) mialem/mam tam 76 lvl
|
|
|
#9 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2005
|
..........
Ostatnio edytowany przez Erin91 - 25-08-2007 o 22:59. |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
|
|
|
|
#11 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 12 2004
|
Petron jeśli ci sie runescape ci się znudził możesz powiedzieć mi nick i passy na gg.7427329
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Stan: Niegrający
|
Juz zalozylem taki temacik o grze hym hym oczywiscie XD .Co prawda to prawda zle ja opisalem ale wiem ze
sama za sobie ona sie opisuje wiec po co mialem opisywac ![]() fajna gierka i gadajcie do mie raf420 < czemu mam taki nick bo juz mam ja dawno starsza jest od tego konta na forum TEZ SLUZE POMOCA I WIEM CO I JAK MOJE GG 6273885 Ostatnio edytowany przez janek@ - 21-07-2005 o 00:24. |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Rzeszów
Świat: World
|
Cytuj:
ja gram przez miniclip! Czy cos sie stanie?Topic@ Czy gra ktos na world 30? Żadko widuje polaków i niemam kumpli zadnych(oczywiście w grze -.-"), a i chętnie przyjmę podarki ![]() Ostatnio edytowany przez Exolius - 22-11-2005 o 18:00. |
|
|
|
|