|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 09 2003
![]() |
![]() Oglaszam wszem i wobec turniej walk na piesci. Odbedzie sie on w Kaz w tawernie albo innym zaproponowanym miejscu.Koszt wpisowego wynosi 25.
Wygrana to kwota piniężna zależna od tego ile osób sie zapisze.Mozliwe ze bedzie to tez jakis przedmiot(niekonicznie przydatny np. darmowa prenumerata tygodnika tybijskiego(o nim juz wkrotce)).Na Tibi pisac do Deatot sim dah, Darken aep allh cahn lub do Migoti Angel of dead. Napiszcie co o tym myslicie. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2003
|
![]() Ciekawe, ciekawe. Ja mam fist na 24. Ciekawe jakiebym mial szanse. No i jak sprawdzicie, ze walczacy nie oszukuja?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() masz racje.nie wiadomo jak to sprawdzic
to wymaga dopracowania.ale jelsi wpisowe bylo by po np 5gp a nogroda cos malo przydatnego (w.w) to moze nikt by nie oszukiwal wystapoil by tylko dal przyjemnosci. REguly bde takie:walka do czerwonego paska(wiadomo kto pierwszy ten przegrywa,bdeda tez kategorie wedlug lvl(chyba, jezeli sie uda ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2003
![]() |
![]() No nie tylko zalezy to od fist fighting
![]() Knight 50 level ma 815 HP SOrc/druid na 50 levelu ma 395 HP Wiec zanim taki sorc uszkodzi knighta do czeronego to knightowi zdaza podrosnac skille a jak zalozy tarcze z def. wystarczy 50 to zadna piesc go nieuderzy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
http://tibiaspy.com
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Opole / Głuchołazy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matkus
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassins
Świat: Secura
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Ale to i tak wystarczy. A jak gość jeszcze założy tylko p-seta, to go możesz i pół roku prać, i wiele mu nie zrobisz, a nie ma możliwości sprawdzenia, co ktoś ma na sobie.
Najlepsza strona o Tibii - http://tibiaspy.com - jeśli nie znasz, to nie wiesz, co tracisz! Zarejestruj się na http://forum.tibiaspy.com - prowadź i oglądaj galerie, szukaj i udzielaj pomocy, rozmawiaj o Tibii i na każdy inny temat! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Mam na to sposob.Podsunol mi go pewnie faco z forum tibia.gery(tam tez jest ogloszeni o turnijeu) zeby daac ciezarki (jelsi nie podniesie to znaczy ze ma cos na sobie)proste nie?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tylko tak dalej, a wyjdzie z tego turniej Strong Man
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2003
![]() |
![]() jak chcesz uzadzic taki turniej to musialbys zrobic kategorie ze wzgledu na profesje i lvl
najlepiej byloby tez gdyby walczacy nie mieli na sobie zadnego elementu zbroi ps. latwiej jest uzadzic zawody wrestlingu kiedys takowe odbywaly sie na securze |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 07 2003
|
![]() securze????? jak to sie odbywało?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2003
![]() |
![]() wrestling nie polega na biciu sie ale na przepychaniu graczy
jest jakas arena o wymiarach powiedzmy 5x5 i trzeba wypchnac przeciwnika poza ta arene na securze troszke inaczej to wygladalo [byla specjalnie stworzona arena], ale ogolnie o to samo chodzilo |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
![]() |
![]() Super pomysł, dobrze by go było jakoś rozwinąć! Ale i tak nie wezme udziału bo gram na Lunarze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
![]() |
![]() Ale to i tak wystarczy. A jak gość jeszcze założy tylko p-seta, to go możesz i pół roku prać, i wiele mu nie zrobisz, a nie ma możliwości sprawdzenia, co ktoś ma na sobie.
[/quote] Ja znam możliwość sprawdzenia, bez rzadnych ciężarków. Jeżeli cie to interesuje to na gg mnie znajdziesz |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() mam juz dwoch uczestnikow:
Miro hiro druid 13 lvl "wsciekla owca" knight 18lvl jak widzice to nie sa potwory jesli bedzie za malo osbo czyli nie bedzie jak zrobic kategori to magowi i druidz bed amogli uzywac cau spontanicznego exura(ile razy bedzie zalezec od roznicy poiomow miedzy postaciami) wpisowe 100 gp(wpisy grupowe maja do zplacenia 80 gp) Turnij odbedzie sie w niedzile w kaz. zapisy przyjmuje na email, forum i gg email: [email protected] gg 3286156 tel kom(no co? moze komus wygodnije sms naisac) 506 928 644 |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: W domku :)
![]() |
![]() Hehe jeszcze troche i napewno sie uda
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() kurde czekam na zglszenia pacanie a nie na glupie teksty nie na teamt
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Dinozaur
Stan: Niegrający
|
![]() Mam pytanko czy takie turnieje ograzizujecie na serverze Rubera??? Aha i mowa jest o zaplaceniu. Placi sie prawdziwe 25 zl czy w tibie 25 bo juz nie wiem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 08 2003
|
![]() oczywiscie wpisove jest w zlocie
ps kto zaplaci 25 zl i komu ![]() |
![]() |
![]() |