Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 19-09-2005, 18:48   #1
Xardas of Elera
Użytkownik forum

Data dołączenia: 04 09 2005
Lokacja: Wrocław

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Hiberna
Poziom: 17
Skille: 46/45
Poziom mag.: 2
Domyślny Pierwsza wojna na Elerze

Wszyscy gracze na Elerze chyba wiedzą o co chodzi. Jedna z większych Gildii na Elerze jaką jest Rainmakers podjęła decyzję. Ma zamiar pokolei atakować członków gildii Warrior Kings. Warrior Kings dysponują mniejszymi lvlami i mniejszą ilością członków. Liderzy obu gildii nie zdecydowali terminu ostatecznego starcia. Podobno ma się to wydarczyć na październik. Warrior Kings wierzy że uda mu się pokonać Rainamkersów. Jest to chyba jednak niemożliwe. Warrior King ogłosili stan wojenny, zawsze jakiś członek Warrior Kingsów może zostać zaatakowany przez Rainmakersa podczas expienia. Jest to zwykłe chamstwo gdyż Rainmakersi wybrali sobie przeciwników o wiele gorszych. Lecz jest to konieczne gdyż zawsze byli rywalizacją.

Informacje zdobyłem z zaufanego źródla kolegów jak i z Warrior Kingsów i Rainamakersów. Ja jestem po stronie Warrior kingsow!!
Xardas of Elera jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 19-09-2005, 18:58   #2
Lanc blocker
Użytkownik forum

Lanc blocker's Avatar

Data dołączenia: 19 09 2005
Lokacja: Grzw

Gildia: Ewenement
Świat: Elera
Poziom: 26
Skille: 96/79
Poziom mag.: 4
Lanc blocker ma numer GG 8818499
Domyślny

Siema Xardas, poznajesz mnie? xD Ok ok... jeśli chodzi o Rainmaikersów i Warrior kingsów... Dokładnie myśle tak samo- Rainmaikerski mają zbyt duże lvl i wątpie by nawet przewaga liczebna Warrior kingsów (a jest??) coś dała. RM to najlepsza gildia na elerze, wczoraj tak sie złożyło, że trzech z nich zabiło lidera mojej byłej gildii, jeden z nich atakował mojego kumpla, a jeszcze jeden takich dwóch innych moich znajomych.. UWAGA! Najniższy lvl jednego gościa z RM to 48... Średni ich wszystkich poziom więc będzie gdzieś tak- 85...
Lanc blocker jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-09-2005, 22:22   #3
Legomat
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 09 2005
Lokacja: Wolsztyn

Profesja: Royal Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 200
Domyślny

tez gram na tym servie i nie nawidze rainmeiersow. Mysla ze sao ponad wszytkimi bo maja najlepsze lvl Elery .
~23:51 You advanced from Level 99 to Level 100.~
Legomat jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 23-09-2005, 17:14   #4
Xardas of Elera
Użytkownik forum

Data dołączenia: 04 09 2005
Lokacja: Wrocław

Świat: Hiberna
Poziom: 17
Skille: 46/45
Poziom mag.: 2
Domyślny Re :

Rainmakersi to cipy...przepraszam za wyrażenie ;D Mam kumpla w WK i mówił mi kiedy będzie wojna, mogę tylko zdradzić że będzie koło Carlin...kiedy i o której to niestety nie mogę mówić
Xardas of Elera jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-09-2005, 22:17   #5
Vicious Phoenix
Guest

Domyślny

Sprostowanie... napewno nie jest to pierwsza wojna na Elerze, były co najmniej 2 inne o których mi wiadomo, Slayers of Eternity vs. Revels oraz Rainmakers vs. Gildia Funk Knight'a (nie pamiętam nazwy) z czego w tej drugiej brałem udział. A tak wogóle to jestem po stronie RM .
  Odpowiedz z Cytatem
stary 29-09-2005, 22:54   #6
RobaQ
Guest

Cool

Wedlug mnie to to sa jakeis brednie. WK sa na przegranej pozycji. Jest ich za malo. Zeby pokonac RM i RMA trzeba by przeprowadzic calkowita rewolucje na serwerze. Nie ukrywam ze jestem za taka rewolucja. Cos zaczelo by sie wreszcie dziac...
  Odpowiedz z Cytatem
stary 22-11-2005, 15:48   #7
Vicious Phoenix
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez RobaQ
Wedlug mnie to to sa jakeis brednie. WK sa na przegranej pozycji. Jest ich za malo. Zeby pokonac RM i RMA trzeba by przeprowadzic calkowita rewolucje na serwerze. Nie ukrywam ze jestem za taka rewolucja. Cos zaczelo by sie wreszcie dziac...
Xeri~ Myślę, że zdajesz sobie sprawę z tego iż nic nie wyjdzie z żadnej próby obalenia władzy RM na tym serwerze...

Yours,
Yart~
  Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania