|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 09 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny gracz
Imię: Arcon'Tomyria
Profesja: Knight
Gildia: Nie potrzrebna mi
Świat: Hiberna
Poziom: 17
Skille: 46/45
Poziom mag.: 2
|
![]() Wszyscy gracze na Elerze chyba wiedzą o co chodzi. Jedna z większych Gildii na Elerze jaką jest Rainmakers podjęła decyzję. Ma zamiar pokolei atakować członków gildii Warrior Kings. Warrior Kings dysponują mniejszymi lvlami i mniejszą ilością członków. Liderzy obu gildii nie zdecydowali terminu ostatecznego starcia. Podobno ma się to wydarczyć na październik. Warrior Kings wierzy że uda mu się pokonać Rainamkersów. Jest to chyba jednak niemożliwe. Warrior King ogłosili stan wojenny, zawsze jakiś członek Warrior Kingsów może zostać zaatakowany przez Rainmakersa podczas expienia. Jest to zwykłe chamstwo gdyż Rainmakersi wybrali sobie przeciwników o wiele gorszych. Lecz jest to konieczne gdyż zawsze byli rywalizacją.
Informacje zdobyłem z zaufanego źródla kolegów jak i z Warrior Kingsów i Rainamakersów. Ja jestem po stronie Warrior kingsow!! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Lokacja: Grzw
Imię: Lancelot hireling
Gildia: Ewenement
Świat: Elera
Poziom: 26
Skille: 96/79
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Siema Xardas, poznajesz mnie? xD Ok ok... jeśli chodzi o Rainmaikersów i Warrior kingsów... Dokładnie myśle tak samo- Rainmaikerski mają zbyt duże lvl i wątpie by nawet przewaga liczebna Warrior kingsów (a jest??) coś dała. RM to najlepsza gildia na elerze, wczoraj tak sie złożyło, że trzech z nich zabiło lidera mojej byłej gildii, jeden z nich atakował mojego kumpla, a jeszcze jeden takich dwóch innych moich znajomych.. UWAGA! Najniższy lvl jednego gościa z RM to 48... Średni ich wszystkich poziom więc będzie gdzieś tak- 85...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2005
Lokacja: Wolsztyn
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 200
|
![]() tez gram na tym servie i nie nawidze rainmeiersow. Mysla ze sao ponad wszytkimi bo maja najlepsze lvl Elery .
~23:51 You advanced from Level 99 to Level 100.~ |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 09 2005
Lokacja: Wrocław
Imię: Arcon'Tomyria
Gildia: Nie potrzrebna mi
Świat: Hiberna
Poziom: 17
Skille: 46/45
Poziom mag.: 2
|
![]() Rainmakersi to cipy...przepraszam za wyrażenie ;D Mam kumpla w WK i mówił mi kiedy będzie wojna, mogę tylko zdradzić że będzie koło Carlin...kiedy i o której to niestety nie mogę mówić
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Sprostowanie... napewno nie jest to pierwsza wojna na Elerze, były co najmniej 2 inne o których mi wiadomo, Slayers of Eternity vs. Revels oraz Rainmakers vs. Gildia Funk Knight'a (nie pamiętam nazwy) z czego w tej drugiej brałem udział. A tak wogóle to jestem po stronie RM
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Wedlug mnie to to sa jakeis brednie. WK sa na przegranej pozycji. Jest ich za malo. Zeby pokonac RM i RMA trzeba by przeprowadzic calkowita rewolucje na serwerze. Nie ukrywam ze jestem za taka rewolucja. Cos zaczelo by sie wreszcie dziac
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Yours, Yart~ |
|
![]() |