![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 07 2005
|
![]() Mial byc gs hunt ale powstalo cos innego look.
![]() tu zapodaje filmik: http://rapidshare.de/files/7407077/g...ahaha.rec.html |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2005
Lokacja: Płock
Stan: Niegrający
Świat: RL
|
![]() W połowie błąd wyskoczył. Poszli na gs w***al im sie ktos to zaczeli blokować wejscie na bloodherba, wrzucali wszystkim czyli krótka recenzja połowy filmu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 06 2005
Lokacja: Torun
Imię: Magic Blade
Profesja: Knight
Gildia: Seventh Sanctrum
Świat: Azura
Poziom: 42
Skille: 78/77
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Lol jakie z was dekle, i po co wam to było?? ja rozumiem blokować jakimś swe czy br ale nie pl, ja wale jak mnie to wqrza jak takie nooby.....se zwale robią, powodzenia w dalshym noobowskim zyciu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 07 2005
|
![]() Kto ma noobskie ten ma noobskie, wiem ze to polacy -.- ale
mnie wkurzyli bo my tam first bylismy wiec w Ch** sie nam wladowali a pozatym crown shieldem niepogardze. Polacy nie Polacy wkurzyli mnieeeeeeeee. A srry za wulgaryzmy sporo ich tam ale nie wiedzialem ze to tu umieszcze. jak sie nie podoba to nie pi**** glupot. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Druidunio
Profesja: Knight
Gildia: Legendary Souls
Świat: Galana
Poziom: 42
Skille: 68/66
Poziom mag.: 5
|
![]() Trunks - w grze to żadna róznica czy br, swe czy pl... a IMO pl są NAJGORSI...
Oze - nie pisz double postów... A filmu nie ściągam, owa "recenzja połowy filmu" mnie zniechęciła xD
![]() |
![]() |