|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Cóż, piszę ten temat tutaj ponieważ dział jest powiązany z treścią tego co zamierzam napisać. Mam taki pomysł na konkurs. Polegałby on na nakręceniu zabawnego/śmiesznego filmiku (rec. albo wmv.). Nagrodą byłyby np. Koszulki oraz kubki. Czekam na wasze opinie (w szczególności Moderatorów)
![]() |
|
![]() |
#2 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Och, pomysłów na konkursy to my mamy niezliczoną ilość. I to nie tak "tradycyjnych" jak twoja propozycja.
I na pewno byśmy organizowali je nonstop-ale wierz mi: taki konkurs to koszty (nagrody) oraz dużo pracy przy moderacji oraz wybieraniu laureatów. Trzeba trochę odzipnąć ![]() Zresztą niedawno skończył się jeden konkurs więc trochę poczekaj z następnym.
![]() |
![]() |
#3 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() No nawet nienajgorszy pomysl, ale modki pewnie tych pomyslow maja wbrud
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() To ja już myślę, że lepszy byłby konkurs "Tibia i zmienianie butów w szkole" na najlepszą propagandę dotyczącą zmieniania butów w szkole. Forma dowolna.
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
TO było naprawdę........żałosne.
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() jeden film wmv wazy srednio 25 mb. Takich filmow-zgloszen prawdopodobnie bedzie 50+, co daje ponad 1gb gowna do sciagania. Teraz zastanow sie jeszcze raz nad tym, czy taki pomysl ma sens...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() Oj, pomysłów byłoby dużo więcej niż 50. Pamiętaj, że zawsze znajdzie się jakiś cwaniaczek, który wrzuci pracę kogoś innego. I weź se oglądnij wszystko.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |