|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 07 2005
Lokacja: Venore
![]() |
![]() Ostatnio przestalem grac w tibie. Mialem pacca, dni przemijaly a pacc sie skonczyl.
Mialem domek. Nie chcialo mi sie nic przenosic. Teraz sie zalogowalem i jestem w thais a zeczy z mojego domku i depo z ankrahmun nie ma w depo thais. Gdzie one sa? |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Master Alucard
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Jaroslaw
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
a wlasnie o to chodzi ze te itemy POWINNE znalezc sie po skonczeniu pacca w depo w Thais. Jezeli sie nie znalazly to jest to jakis bug. mozna by probowac napisac o tym do GMa, lub zeby zrobil to jakis Tutor. moze jakos sprawdza zawartosc Twojego depo na ank i przesla to wszystko do Thais. w przeciwnym wypadku niestety bedzie Cie tylko ratowac kupno nowego pacca.
![]() |
#4 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() @up
Głupoty gadasz. Gdy się traci domek, to wszystkie rzeczy, które się w nim znajdowały, automatycznie przenoszą się do depo w mieście, w którym znajduje się ten domek. Więc skoro był w Ankrahmun, to rzeczy są w depo w Ankrahmun.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |