![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam, nudziło mi się i postanowiłem robić grafitti na zamówienie
Oto kilka z moich prac: Wzór 1 ![]() (bubble) Wzór 2 ![]() (OldSkOoL) Wzór 3 ![]() (flava) Wzór 4 ![]() (MindGem) Czy zrobić komuś coś w tym guście? Jeśli tak to: napisać jakimi literami (np. Wzór 1), wielkośc (duże, małe) kąt nachylenia (normalnie, lekko w lewo, lekko w prawo), odstępy między nimi, dodatki (typu cienie, tło (np. murek), płomień, "podświetlenie", kontury, itp. dodatki Oczywiście napisać co ma być napisane, i w jakich kolorach litery i dodatki. Grafiki postaram się robić jak najszybciej.
![]() "Spójrzcie na mnie! Jestem żywym stworzeniem. Istnieję. Jednak, jak każdy z nas byłem kiedyś tylko formą energii. Wraz z poczęciem ciało wchłania tą energię. To dzięki temu żyjemy. Spójrzcie na mnie! Jestem umierającym stworzeniem. Umrę. W przyrodzie energia nigdy nie znika, a jedynie zmienia swą formę." Wejdź tu, a bardzo mi pomożesz ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Specter - 02-11-2005 o 17:30. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Sztockholm
![]() |
![]() Identyczne jak to ostatnie, tylko niech bedzie troche uchylone w lewo, o niebieski kolor... i ma na nim pisac nazwa programu w ktorym to zrobiles
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 02 2004
Lokacja: Raczej Chyba Ziemia. Liczba postów: 1,783
Stan: Tutor
Imię: Game Master
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: Nie gram już
Świat: Aldora
Poziom: 2
Skille: 10/10
Poziom mag.: 10
|
![]() MmMmMm.. hUmmm..
Pamiętam to.. wiem... tylko nie pamiętam linka ![]() To była taka strona... taka... na której się wybierało tło, czcionke i kolor ![]() Ale się napracowałeś ![]()
![]() |
#4 |
Redaktor
Data dołączenia: 16 04 2005
Lokacja: Knurów
|
![]() Program to GraffitiCreator, a co do Twoich prac to ladne. Mozesz zrobic teraz jakies fajne z napisem Kamos ;o
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() @up juz robie zaraz wyedytuje @down racja ![]()
![]() "Spójrzcie na mnie! Jestem żywym stworzeniem. Istnieję. Jednak, jak każdy z nas byłem kiedyś tylko formą energii. Wraz z poczęciem ciało wchłania tą energię. To dzięki temu żyjemy. Spójrzcie na mnie! Jestem umierającym stworzeniem. Umrę. W przyrodzie energia nigdy nie znika, a jedynie zmienia swą formę." Wejdź tu, a bardzo mi pomożesz ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Specter - 31-10-2005 o 18:40. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Redaktor
Data dołączenia: 16 04 2005
Lokacja: Knurów
|
![]() Specter po co to mowisz? Teraz stracilem swoj honor, w ogole stracilem sens zycia. Jak mogles to wyjawic, dobrze wiesz ile ta wiedza dla mnie znaczy... chlip.
-,- |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Maciosek
Nie bardzo wiedziałem jaki chcesz kolor, więc strzelałem: ![]() Zadowolony czy poprawic? @Kamos lol, no niech ci będzie-sam na to wpadl, przy mojej bardzo skromniutkiej pomocy ![]()
![]() "Spójrzcie na mnie! Jestem żywym stworzeniem. Istnieję. Jednak, jak każdy z nas byłem kiedyś tylko formą energii. Wraz z poczęciem ciało wchłania tą energię. To dzięki temu żyjemy. Spójrzcie na mnie! Jestem umierającym stworzeniem. Umrę. W przyrodzie energia nigdy nie znika, a jedynie zmienia swą formę." Wejdź tu, a bardzo mi pomożesz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 07 2005
Lokacja: Chodzież
![]() |
![]() Mi zrob obojetnie jakie ale zeby byl napis Ryba
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 01 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Spiney
Profesja: Paladin
Świat: Morgana
![]() |
![]() Żart: Z***ane, gorszego nie widziałem, sam na paincie zrobił bym lepsze.
Fantasy: Za***ista, kurna, nigdy nikt takiego czegoś nei zrobił. Real: Podoba mi się, fajne, w kolory trafiłeś, dzięki. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Darth Ryba
A tak jakoś mi się z niebieskim skojarzyło ![]() ![]() @Maciosek to sie ciesze ![]()
![]() "Spójrzcie na mnie! Jestem żywym stworzeniem. Istnieję. Jednak, jak każdy z nas byłem kiedyś tylko formą energii. Wraz z poczęciem ciało wchłania tą energię. To dzięki temu żyjemy. Spójrzcie na mnie! Jestem umierającym stworzeniem. Umrę. W przyrodzie energia nigdy nie znika, a jedynie zmienia swą formę." Wejdź tu, a bardzo mi pomożesz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 03 2005
Imię: Verberman
Profesja: Druid
Gildia: Guardians of Honor
Świat: hiberna
Poziom: 14
Skille: 18/19
Poziom mag.: 40
|
![]() To ja poprosze wzót nr 4, niech napis bedzie miał kolor błekitny a tło zielone aha i niech bedzie napisane Verbis( ale ja moze poprosze dwie wersje :do podpisu i normalną), litery moga byc pochylone lekko w prawo. Z góry dzieki i czekam na prace
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Verbis
Mniejwiecej takie? ![]() I wersja podpisowa: ![]() Jak sie nie podoba to sie nie krępuj tylko mów, poprawie, ale mam nadzieje że jest ok
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 03 2005
Imię: Verberman
Profesja: Druid
Gildia: Guardians of Honor
Świat: hiberna
Poziom: 14
Skille: 18/19
Poziom mag.: 40
|
![]() hmm... moze niech bedą troszke pochylone w prawo i bedzie super
SRY pomyłka jest OK zapomnaiłem włozyc okularów ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Verbis - 01-11-2005 o 18:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 09 2005
Stan: Początkujący
Imię: Maniakalny Dinveth
Profesja: Sorcerer
Gildia: chcialbym, chciaal...
Świat: Elera
Poziom: 15
Skille: 18/21
Poziom mag.: 11
|
![]() a ja poproszę wzór pierwszy litery żółte (ale nie oczodajne) na błękitnym tle wersja do sygnaturki napis Dinveth
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Mi pasuje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Verbis
Może być?: ![]() @Rysiek Hood Tadaa: ![]() Może być? PS. Ktoś jeszcze?
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Mi mozesz zrobic jeszcze raz Ryba tylko inaczej
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Nibiru.
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Poprosze wsio tak jak na wzorze nr 3 tylko, ze napis "sebcio".
Te ha iks z gory. ;]