![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 04 2004
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() Witam!! Gram w OGame i tam właśnie znalazłem banner tej gry. Jest to Rozbudowana wersja OGame. W Galaxywars chodzi o to samo co w 0Game.. czyli wydobywanie surowców, budowanie, napadanie na innych, zawieranie sojuszów. Według mnie jest to lepsza gra od OGame. Z tego co zauważyłem posiada więcej możliwośći budowy (więcej statków) przejżysty interface (tylko z początku trudno sie połapać) zapraszam wszystkich do zagrania w tą gre www.galaxywars..pl i rozmawiania o tej grze w tym temacie
Btw: Narazie jest 1 server (universum) ale napewno niedługo dorobią nowe Yours, Rupert |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Hmm.. zarejestrowałem się, i pierwsze wrażenie jest miłe
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2005
Lokacja: gdzieś w Polsce
Profesja: Master Sorcerer
Świat: jest ich sporo
Poziom: 75
Skille: 21/20
Poziom mag.: 68
|
![]() mam pytanie czy ta gra jest darmowa??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nic nowego, praktycznie to samo, co OGame i Space-Pioneers. Dodatkowo tak samo nudne. Blah.
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak jest darmowa grałem kiedyś w to ale mi sie nie spodobało. Ogame mi sie podobał grałem na uni 12 miałem 10k pkt Statki wojeene ale skończylem z gra bo mnie atakowali najlepsi na uni
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Przasnysz
|
![]() ... ta napewno dorobią nowe -.- ... jak ostatnio zarejestrowałem się w tej grze (z pół roku temu) , to do dziś jest 1 serwer ... fajne jest to , że nie ma elektrowni , ale gra w to masakrycznie mało osób , a forum GW jest puste jak mój e-mail ...
|
![]() |
![]() |