|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Niby to sensownie wygląda ale jak byś sprubował przetłumaczyć "lolu" ?? lol-tarzać się ze śmiechu a "ty lolu" to by było "ty tarzaczu się ze miechu", sam uznasz, że to bezsensowne.
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() KŚu!
Kupo Śmiechu! Czy Ciebie to dotyka? ![]() Poza tym chyba pomyliłeś "Odpowiedz" z "Nowy temat".
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 05 2004
|
![]() ehh co ja napisalem jeszcze raz
lol - smiech lolu - smieszny lole - smieszni |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Koleś coraz bardziej mnie denerwujesz LOLU, szkarado z każdym przeczytaniem twego postu bardziej ze mnie "kipi" ... denerwujący typek (krok do bana... - najlepiej na IP)
Pozdrawiam ![]() |
![]() |
#6 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() "ehh co ja napisalem jeszcze raz" powinno być jak już "ehh to ja napisze jeszcze raz"
To ja napisze omże wyrażniej lol nieoznacza "śmiech" tylko "tarzać się ze śmiechu", "dużo śmiechu". Więc okrećlenie lolu nieoznaczałuby "jesteś śmieszny" ale "jesteś tażacz się ze śmiechu" lub "jesteś dużo śmiechu" Gonzo, niepomylił bo Dobo tamten temat CHYBA zamknoł.
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() Dobra, dobra. Kolejny temat do zamknięcia. Duwaf, przestań zakładać takie tematy, bo one są conajmniej "żałosne", a "Krok od bana", może zrobić jeszcze jeden..krok.
#8 |
http://tibiaspy.com
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Opole / Głuchołazy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matkus
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassins
Świat: Secura
|
![]() Nie wiem, za co miales krok od bana (nie chce mi sie sprawdzac) ale wlasnie ten krok wykonales.
C ya, nie bedziemy tesknic.
Najlepsza strona o Tibii - http://tibiaspy.com - jeśli nie znasz, to nie wiesz, co tracisz! Zarejestruj się na http://forum.tibiaspy.com - prowadź i oglądaj galerie, szukaj i udzielaj pomocy, rozmawiaj o Tibii i na każdy inny temat! |
![]() |