|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Więc odrazu do rzeczy Czy możliwa jest zmiana nicku?
jeśli Tak, to jak ;P ? Bo chcę już zmienić ten swój nick z Tymczasowego na normalnie Avager... . 2 miechy temu wysłałem do Droma PW, ale widocznie: 1) Nie doszła 2) Nie odbiera PW 3) Ma to gdzieś ;P (mam nadzieje że nie <beg> ) |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2004
Wpisy bloga: 3
Imię: RC-1262
Gildia: Twoja Stara słucha metalkoru
![]() |
![]() Mi Drom napisał, że nie zmieniają nicków :/
@edit: Nie Drom tylko Matkus xP... Sorry folk Ostatnio edytowany przez Ara'Gorn - 15-11-2005 o 15:45. |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Sami sobie zmienili?
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2004
Lokacja: Dziura nieopodal Thais
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Adamrosz
Profesja: Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 42
Poziom mag.: 55
|
![]() Nom, już kiedyś to zauważyłem, że się "oficjalnie" nie zmienia nicków, a potajemnie...;>
Cytuj:
@down Ale najczęściej, jak się widzi niewidoczne osoby w temacie, to są to moderatorzy;p Maało użytkowników się ukrywa ![]()
Ostatnio edytowany przez Shein Silvershadow - 15-11-2005 o 15:55. |
|
![]() |
![]() |
#5 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Tak, Drom i Matkus mogą zmienić nick jakiegoś użytkownika, gdy ten poda sensowny powód, dla którego chce go zmienić. Takie sprawy załatwiaj na PW. Nikt nie odpowiedział? Wyślij jeszcze raz, oni dostają kilkanaście różnych, idiotycznych wiadomości dziennie, więc mogli Twoją przeoczyć.
@up Zwyczajni użytkownicy też mogą być niewidoczni. ![]()
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! Ostatnio edytowany przez Raul - 15-11-2005 o 15:46. |
![]() |