|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2005
Lokacja: Exiva "NCrash" :P
Stan: Aktywny gracz
Imię: Freezhen
Profesja: Paladin
Świat: Trimera
Poziom: 68
Skille: 87/79
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() Do kitu!
Wykonanie: 2/10 Pomysl: 0/10 Ile razy juz byla Bitwa kogos tam z kims tam. OMG! Nie pisze sie Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() [quote=Filarel]Wiem że shitowy fake.[\QUOTE]
Fakt -.- jak wiesz, że shitowy to nie wystawiaj tego gówna na forum! Daje 0+\10 za szczerość i trafną samo ocenę ![]() Ostatnio edytowany przez Fire Necromacer - 15-11-2005 o 21:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2004
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Bubcio - 16-11-2005 o 07:32. |
||
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Masz racje sHiToWy Zartuje ogóonie to udny rób dalej może będzie ciekawszy.
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 09 2005
Lokacja: Monitor 17 cali na biurku
Stan: Aktywny gracz
Imię: Anharin
Profesja: Druid
Gildia: Wolny strzelec jestem
Świat: Secura
Poziom: 20
![]() |
![]() A mnie szlak jasny bieże jak patrze że smoki są złe. Co wam się tak ubzdurało? Za dużo legendy o smoku wawelskim w dzieciństwie?
ocena: Fabuła 0/10 (złe smoki Grrrrrrrr) Wykonanie 3/10 (Te przerobione demony są nawed niezłe) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Płock
Stan: Niegrający
![]() |
![]() :/ Nie podoba mi sie . zadnuch elementów typu drzewka i wogule shit jakis .
Ocena 2/10
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() A mnie się podoba!!!!Pomysł średni.bo z jednej strony cos orginalnego,demonki główni bohaterowie,lecz z drógiej strony kolejna wojna.....
z wykonaniem troszke gorzej,nie widać błędów.ale bohaterowie przesówają się po prawie pustej planszy,dorabiasz tylko małę grafiki-efekty co nie wygląda najlepiej narazie 6/10 troche na zachęte Postaraj się bardziej,i skomplikój fabułę,to masz szansę na dobre ocenki ![]()
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() Taa... fabuła denna...Wykonanie też mi się niezabadzo podoba...
![]() |