![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Niestety, podejrzewam że się nie da. Nieraz mialem sytuacje, że słoneczko bylo w "ramce" ale co dalej to nie wiem. Podejrzewam, że potrzebujesz myszki.
A Btw , jezeli to dlatego, że myszka Ci nie dziala to kupisz nową za 10-20 zł (przechodnią pczynajmniej)
![]() |
![]() |
#3 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Jak sie nie da? jak nie masz okienka dajesz alt+tab i wybierasz gg a jak masz to wystarczy alt+m i strzalkami najechac na dost i enter, wuala
![]() Mam nadzieje ze o to ci chodzilo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() Ja mam na dysku program do sterowania kursora myszki i klikania za pomocą klawiatury. Ale nie wiem skąd ten program ściągnąć, bo ja go nie mam z internetu.
![]() |
#6 |
Nieobecny.
|
![]() Użyj sobie ułatwień dostępu, ztcp jest tam opcja przesuwania kursora za pomoca klawiatury numerycznej.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2005
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() @Ryba
Miales racje, tabem wchodze na gg, potem alt + m i moge ustawic status =) dzienks @]v[ichal Mam myszke, ale poprostu bylem ciekaw ![]() Ogólnie dzienks all =) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2004
Lokacja: Chlewice wielkopolskie
|
![]() I jeszcze jedna rada z mojej strony. Wywal w ogóle GG i zainstaluj Konnekta. Jest tam wtyczka k.Lawa, które umożliwia praktycznie każdej akcji przypisanie skrótu klawiaturowego. I poza tym ma dużo innych ciekawych funkcji, jak np. całkowity brak reklam...
Pozdrawiam. Ostatnio edytowany przez Cebix - 18-11-2005 o 13:24. |
![]() |
![]() |