|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Wybaczcie, szukalem i nie znalazlem takiego tematu... (chodz z pewnoscia jest taki)
Interesuje mnie czy huncenie Black knightow i Dragon lordow jest oplacalne. Nie sa wazne skille i lvl etc. Tylko czy to sie oplaca... Z gory dzieki za odpowiedz, czekam. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2005
Lokacja: Aldora/Mystic Lane2
Imię: Ixde
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Immortal Rangers
Świat: Aldora
Poziom: 38
Poziom mag.: 48
|
![]() Lepiej nabij 50 lvl zeby wejsc na BK villa pozatym na DL tez padniesz.Czym wiecej shooterow tym mniejsza strata uhs,ale podzial loota na wiecej osob.Lepiej idz na hydry
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2005
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Na bk tak sobie sie opłaca huntować, po 1-sze dużo ludzi, po 2-gie 15 min. resp, looty też niezaciekawe jak na tak silnego potwora. DL'e jeszcze, ale jak się ma dużo szczęścia ;]
![]() |
![]() |
#4 |
Fallen Angel
|
![]() Jeśli masz możliwość idź na coś innego.
BK rzadko daje coś ciekawego, a wali dość regularnie. Dłuuuuuuuugi resp. DL są już lepsze. Częsciej lootuje, przy dobrym ustawieniu nie bije tak bardzo. Tylko znim jest jeden problem. Lubi, choćby i przez przypadek lać po shooterach. Respy DLi są zawsze jakoś tak fikuśnie zrobione że nie idzie się ustawić, jak np. na demon hunt, zeby delikwent nie miał okazji zaszkodzić magom i palkom.
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2004
Stan: Aktywny gracz
![]() |
![]() Najbardzie opłacalnym huntem jest Hydra Hunt.
BK ma za wolny resp, a DL za duże komba wali. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2005
Lokacja: Barlinek
![]() |
![]() Problem w tym że hydra jest dla pacc a koleś nie napiasł czy ma. Opłacalność zależy od lvli, mlvli, skilli, eg etc. więc Twoje pytanie było całkowicie bezsensu. Żadko który hunt w twojej karierze tibijskiej się opłaci więc lepiej idź expić.
![]() JAk już koniecznie chcesz na hunta to już lepsze będą przy lepszych skillach gsy. Jak masz pacc i dobrych shooteró to hydry ale lvl wyższy nabij. O dlu możesz zapomnieć do 40 lvla przynajmniej jeśli chcesz mieć szanse na przeżycie hunta. Bk bloczyłem tylko 1 więc nie wiem ale podobno też syf. Tyle
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: Newcastle
Stan: Na Emeryturze
Imię: Zeff Dragon
Profesja: Elder Druid
Świat: Secura
Poziom: 176
Poziom mag.: 76
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() Kuśnier-nie ******* zbdur
![]() okolo lutego na forum pojawil sie filmik jak 43E.K padł na dl'u ![]() ![]() ![]()
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() Ja ci poradze to samo cie wielu moich poprzedników, poprostu Hydry.
|
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
![]() |
![]() Cytuj:
Z tych dwóch potworów lepsze chyba Dle, ale i tak hydry forevah. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() Kazdy ci mowi ze hydry sa najlepsze ale jesli nie ma pacc ?to wtedy na czym ??
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
|
![]() |
![]() |